Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Microsoft Spelletjes

Over Onze Microsoft Spelletjes

Bekijk onze geweldige collectie van Microsoft Spelletjes. Deze titels waren ongelooflijk populair toen ze voor het eerst op de pc werden uitgebracht in de jaren 80 en 90. Spijbelende studenten, verveelde kantoormedewerkers en mensen die iets teveel vrije tijd hadden genoten van deze casual Microsoft-spelletjes, zeker als ze een lastig project wilden uitstellen!

Nu kun jij ze voor de eerste of 10.000e keer spelen als je een paar minuten of zelfs een paar uur de tijd hebt. Probeer populaire solitairespelletjes als Klondike, Pyramid en Spider. Hoe snel kun jij de juiste kaarten combineren in elke uitdagende ronde? Er is ook Microsoft Mahjong, een geweldige versie van het klassieke bordspel. Deze leuke en verslavende spelletjes helpen je zeker om de tijd te doden!