Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Super Chicken Fly

Mik op het hoogste plan in Super Chicken Fly. Help deze heldhaftige kip hoe ze keihard kan vliegen in dit dolkomische casual spelletje.

Ze kan best goed vliegen, maar in haar eentje komt ze niet zo ver. Daarom heeft ze een boer gevraagd om haar te helpen in dit op fysica gebaseerde actiespelletje. Helaas zal hij ronduit bizarre tactieken gebruiken om haar in de lucht te krijgen. Sluit je aan bij dit dynamische duo terwijl ze zo ver mogelijk proberen te komen!

De kip kan onderweg vanaf koeien stuiteren, waardoor ze wat verder komt in de lucht. Er zijn ook veel munten en diamanten die ze tijdens elk van haar proefvluchten kan verzamelen. Zorg dat je die tussen de levels door inruilt voor boosters en andere dingen.

Hoe speel je Super Chicken Fly?

Super Chicken Fly is een hoogvliegend en hilarisch dierenspelletje. Help de boer verschillende soorten apparatuur te gebruiken om een kip hoog boven een veld te laten vliegen. Hoe ver zal ze komen?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om de kip te raken.

Soortgelijke spelletjes

Dol op dit soort grappige online spelletjes? Probeer dan deze titels eens. Die zullen je echt aan het lachen maken! 

  1. Birds vs Blocks
  2. Shaun the Sheep: Flock Together
  3. Super Slope Game
  4. No Problamas

Wie is de maker?

Super Chicken Fly is gemaakt door Kiz10.