Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Three Chickens

Three Chickens is een doldwaas match-3 spelletje dat steeds moeilijker wordt naarmate je verder in het spel komt. Kun jij de kippen pakken en er snel drie van dezelfde soort bij elkaar zetten?

Hoe speel je Three Chickens?

De kippen rennen over het pad. Als ze de lijn bereiken, springen ze in een willekeurig hokje op het veld. Probeer zelf te bepalen waar de kippen heen gaan door ze op te pakken en ze in een van de kolommen te zetten. Als drie van dezelfde kippen naast elkaar komen te zitten, verdwijnen ze van het bord.

Zo komt er dus weer ruimte vrij in het veldje. Als je geen ruimte meer over hebt hebt, verlies je het spel.

Des te langer je in het spel kunt blijven, des te sneller de kippen langs hollen. Je speelt ook steeds meer nieuwe kleuren vrij, waardoor het sorteren van de kippen nog lastiger wordt. Hoe lang kun jij match-3 combinaties blijven maken voordat een totale chaos wordt en het veld te vol raakt?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik en houd vast om de kippen te verplaatsen
  • Laat los om ze neer te zetten

Speel meer online games zoals Three Chickens

Dit spel combineert match-3 en sorteerpuzzels. Als je dit spelletje leuk vindt, kun je op onze site nog veel meer games vinden die er op lijken. Kijk bijvoorbeeld op onze Match-3 spelletjes pagina, of ga naar onze verzameling spelletjes met kippen.

Je kunt ook een aantal andere sorteerpuzzels spelen, zoals Sand Sort Puzzle of Sorting Sorcery.

Wie is de maker van Three Chickens?

Three Chickens is gemaakt door MarketJS.

Wanneer werd Three Chickens voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 7 februari 2024.