Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Egg Farm

Egg Farm is een grappig vangspelletje met een mooi ontwerp. Help de vos zo veel mogelijk eieren op te eten. Zorg dat je de lekkere eitjes niet laat vallen!

Hoe speel je Egg Farm?

Ren onder de banen door terwijl de kippen heen en weer rennen. De kippen laten regelmatig eieren vallen. Help de vos ze te vangen door naar de juiste baan te rennen zodat de eieren in zijn open mond vallen.

Er zijn verschillende voorwerpen die je helpen de levels sneller uit te spelen. De magneet trekt de eieren bijvoorbeeld maar de vos toe, terwijl een andere bonus hem tijdelijk enorme kaken geeft!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om naar links of rechts te rennen.

Speel meer gratis online games zoals Egg Farm

Het genre vangspelletjes waartoe dit spel behoort, is een klassiek soort videospelletje. Je kunt nog veel meer klassiekers vinden in onze verzameling gratis retro games.

Als je dit behendigheidsspelletje leuk vindt, dan zijn de uitdagende games in ons overzicht van verzamel & ren spelletjes misschien ook wel iets voor jou.

Wie is de maker van Egg Farm?

Egg Farm is gemaakt door TuuT.

Wanneer werd Egg Farm voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 18 januari 2024.