Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Fighter Legends Duo

Fighter Legends Duo is een vechtspelletje voor 2 spelers. Dit spel heeft coole pseudo-3D graphics en special effects. Versla je tegenstanders in de verschillende arena’s en speel het volledige menu aan vechtersbazen vrij.

Hoe speel je Fighter Legends Duo?

Kies een personage uit en betreed een van de verschillende arena's. De eerste speler die zijn tegenstander in twee rondes weet te verslaan, wint de wedstrijd en kan vervolgens een of meerdere nieuwe personages uit het menu kiezen. 

Stoot en trap je tegenstanders, of spaar energie voor een speciale aanval om de gezondheidsbalk van je tegenstander helemaal uit te putten en het gevecht te winnen. Je kunt dit spel in single-player modus tegen de computer spelen, of deel het keyboard met een van je vrienden en speel tegen elkaar in de local 2-player mode.

De vechters waar je uit kunt kiezen zijn gespierde worstelaars, kickboxers, straatvechters en ninja’s. Er zitten zelfs radioactieve mutanten en beestachtige krijgers tussen!

Je kunt ook kiezen uit allerlei coole arena’s, zoals een oude tempel, een geheime legerbasis, donkere grotten, een speelhal uit de jaren 80, en nog veel meer!  

Spelbesturing

Speler 1

  • WASD = Bewegen
  • F = Slaan
  • G = Schoppen
  • H = Speciale Aanval 

Speler 2

  • Arrow keys = Bewegen
  • K = Slaan
  • L = Schoppen
  • J = Speciale Aanval

Speel games die lijken op Fighter Legends Duo

Kijk om meer games zoals deze te spelen ook eens bij ons volledige overzicht aan vechtspelletjes, of ontdek nog meer gave martial arts games op onze verzamelpagina met boksspelletjes.   

Wie is de maker van Fighter Legends Duo?

Fighter Legends Duo is ontwikkeld door RHM Interactive. 

Wanneer werd Fighter Legends Duo voor het eerst uitgebracht?

Dit vechtspel verscheen voor het eerst op 23 oktober 2023.