Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Oddbods: Food Stacker

Kun je een echt smakelijke toren bouwen in Oddbods: Food Stacker? Alles begint zich echt op te stapelen in dit online spelletje gebaseerd op de animatieserie.

Werk samen met Zee terwijl hij aan de slag gaat in dit actiespelletje dat is geweldig voor spelers van alle leeftijden. Hij is vastbesloten om een hele hoge toren te maken die volledig van voedsel is gemaakt. Ga met hem mee terwijl hij tal van hamburgers, burrito's en meer probeert op te stapelen, maar wees voorzichtig. Eén fout kan zijn totaal gestoorde bouwproject volledig verpesten!

Hoe speel je Oddbods: Food Stacker?

Oddbods: Food Stacker is een behendigheidsspelletje dat is gebaseerd op de populaire geanimeerde tv-show. Ga met Zee mee terwijl hij een toren bouwt van verschillende soorten voedsel. Onderweg kun je ook zijn hartjesmeter vullen. Als deze helemaal vol is, verdien je een hartje dat je een tweede kans geeft als je een fout maakt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een burger of een ander soort eten aan de toren toe te voegen.

Soortgelijke spelletjes

Ben je dol op leuke online spelletjes zoals deze? Probeer deze dan eens uit!

  1. Oddbods: Sticky Tacky
  2. Oddbods: Looney Ballooney
  3. Just Farm
  4. My Dolphin Show 9

Wie is de maker?

Oddbods: Food Stacker is gemaakt door One Animation.