Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Chain Cube: 2048 Merge

Chain Cube: 2048 Merge is een 3D arcade spelletje dat is gebaseerd op de internethit ‘2048’. Schuif de blokken door de houten sjoelbak en probeer de juiste blokken te raken om ze samen te voegen. Haal jij het to 2048?

Hoe speel je Chain Cube: 2048 Merge?

In dit 2048 spelletje is het de bedoeling dat je de genummerde blokken samen voegt tot je 2048 bereikt. (Je kunt zelfs ook verder optellen voor een nog hogere score!) De blokken stuiteren door de houten bak als je ze raakt en combineert. Soms kun je ze zelfs op elkaar stapelen!

Zorg ervoor dat de houten bak niet te vol raakt, anders kun je de juiste blokken niet raken. Je kunt twee bonusitems winnen door nieuwe blokken te maken met hoge getallen erop: een Rubik's kubus of een bom.

  • Bommen kunnen net als de blokken door de houten bak worden geschoven. Ze blazen ieder blok dat ze raken op. Pas dus wel op dat je niet je meest waardevolle blokken weg knalt!
  • Rubik's kubussen veranderen in elk blok dat je wilt raken. Dit bonusvoorwerp is dus een geweldige manier om snel blokken met een hoge waarde te maken.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen. Tik en sleep het blok heen en weer om te mikken, en laat los om het weg te laten schieten.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit 2048 puzzel spelletje leuk, dan heb je misschien ook wel interesse in deze gratis games uit onze collectie:

  1. Hexa Merge 2048
  2. 2048 Legend
  3. Get 10 Plus
  4. Block Champ

Wie is de maker van Chain Cube: 2048 Merge?

Chain Cube: 2048 Merge is gemaakt door Casual Azur Games.