Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Funny Throat Surgery 2

Er is opnieuw een patiënt die je hulp goed kan gebruiken in Funny Throat Surgery 2! Kun jij haar even snel onderzoeken in dit leuke doktersspelletje?

Er is iets raars met haar keel. Ze zal waarschijnlijk geopereerd moeten worden! Neem een kijkje in dit simulatiespelletje voor spelers van alle leeftijden. Alles wat je nodig hebt, ligt voor je klaar in de operatiekamer.

Hoe speel je Funny Throat Surgery 2?

Funny Throat Surgery 2 is een snoezig operatiespelletje. Je behandelt een jonge patiënt met een keelinfectie en een paar andere medische problemen. Maak je klaar om een snelle procedure uit te voeren, zodat ze zo weer op de been is.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om medische instrumenten en meer te gebruiken.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende online spelletjes ook eens! 

  1. Funny Nose Surgery
  2. Funny Rescue Pet
  3. Yummy Churros Ice Cream

Wie is de maker?

Funny Throat Surgery 2 is gemaakt door iclickgames.