• Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  215556 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  175154 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  23060 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  17992 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • The Path of Hercules
  Spelen
  The Path of Hercules
  14594 keer gespeeld

  Treed in de voetsporen van een van de meest legendarische helden uit het oude Griekenland in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Haal zeven verloren schatten terug en breng ze terug naar de tempel terwijl je ondertussen een mysterieus land vol magie en avonturen verkent.

 • Machtige ridder
  Spelen
  Machtige ridder
  12346 keer gespeeld

  Alleen de dapperste ridders kunnen de monsters verslaan. Ben jij er klaar voor?

 • Sparta: War Of Empires
  Spelen
  Sparta: War Of Empires
  9217 keer gespeeld

  De Perzische koning Xerxes heeft een gigantisch leger vergaard dat richting de stad marcheert. Verdedig de poorten en leid je manschappen naar de overwinning in deze spannende MMO.

 • Eeuw der verdediging 3
  Spelen
  Eeuw der verdediging 3
  7932 keer gespeeld

  Versterk je basis en scheur je tegenstanders aan stukken!

 • Kruistochtenverdediging
  Spelen
  Kruistochtenverdediging
  7356 keer gespeeld

  De vijand plant een aanval... Zet je boogschutters en ridders in positie, en snel!

 • Middeleeuwse zombies
  Spelen
  Middeleeuwse zombies
  6835 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt aangevallen door zombies. Kun jij de grenzen van het rijk beschermen?

 • Roads of Rome
  Spelen
  Roads of Rome
  5492 keer gespeeld

  Rome heeft haar glorieus rijk uitgebreid over het hele continent. De sleutel om het te verdedigen tegen invallers zijn wegen. Kun jij iedere hoek van de machtige civilisatie verbinden in deze epische simulatie-game?

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelen
  Hero Simulator: Idle Adventure
  5221 keer gespeeld

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Legends of Atlantis: Exodus
  Spelen
  Legends of Atlantis: Exodus
  4950 keer gespeeld

  Snel! Laat de inwoners van Atlantis niet verdrinken!

 • Mahjong Knight’s Quest
  Spelen
  Mahjong Knight’s Quest
  4823 keer gespeeld

  Help deze ridder om prinses Mahjong te redden!

 • Battle Towers
  Spelen
  Battle Towers
  4584 keer gespeeld

  Een leger nare gnomen staat op het punt om het koninkrijk leeg te plunderen en jij gaat daar een stokje voor steken, nietwaar? Trommel je ridders op en zet alles op alles om het koninkrijk te beschermen in dit spannende 3D-torenverdedigingsspel.

 • New World Empires
  Spelen
  New World Empires
  4242 keer gespeeld

  Ervaar een wereldwijd conflict dat al vier eeuwen plaatsvindt in dit MMO-spel. Bouw monumenten die de tand des tijds zullen weerstaan, verover onontdekte continenten en neem het op tegen enkele van de machtigste militaire grootheden uit de geschiedenis. Kun jij de troepen van Napoleon verslaan? Of eerder dan Columbus voet aan wal te zetten in Amerika?

 • Specter Knight
  Spelen
  Specter Knight
  3708 keer gespeeld

  Herrijs, dappere ridder! Het koninkrijk heeft je weer nodig. Kun jij de boosaardige tovenaar verslaan?

 • Middeleeuwse verdediging Z
  Spelen
  Middeleeuwse verdediging Z
  3477 keer gespeeld

  En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!

 • Babylonia
  Spelen
  Babylonia
  3372 keer gespeeld

  Herstel een van de wereldwonderen in zijn oude glorie!

 • Vietnam War: The Last Battle
  Spelen
  Vietnam War: The Last Battle
  3310 keer gespeeld

  Reis door de tijd naar een van s' werelds meest intense oorlogen. Hoe lang overleef jij dit multiplayer actiespel? Strijd samen met het Amerikaanse leger of Viet Cong-soldaten tegen spelers uit de hele wereld.

 • Diseviled: Stolen Kingdom
  Spelen
  Diseviled: Stolen Kingdom
  3242 keer gespeeld

  Een kwaadaardige tovenaar en zijn legioen van verdoemde krijgers zijn het kasteel binnengedrongen! Zelfs de dapperste ridders maken geen kans! Het is aan deze heldhaftige prins en een jonge magiër om de koning te verlossen in deze spannende avonturengame. Leid ze door het koninkrijk en de kasteelgangen en laat die boosdoeners zien wie de baas is!

 • Diamant van de ridder
  Spelen
  Diamant van de ridder
  3166 keer gespeeld

  Er liggen tonnen gouden munten en diamanten in deze tempel... en ondode soldaten met ongelooflijk scherpe zwaarden. Dat weerhoudt deze dappere ridder niet om erin te rennen om al die kostbare schatten te grijpen. Wil je hem vergezellen op zijn wilde reis in dit avonturenspel?

 • Imperia Online
  Spelen
  Imperia Online
  2915 keer gespeeld

  Imperia Online neemt je mee naar een wereld waarin buskruit nog niet bestond. Een tijd van legendarische krijgsheren, overweldigend rijkdom en economisch ontwikkelde koninkrijken. Een tijd van machtige allianties die de strijd met elkaar aangaan voor volledige werelddominantie.

 • Crusader Defense 2
  Spelen
  Crusader Defense 2
  2600 keer gespeeld

  Een nieuwe golf krijgers probeert je kasteel aan te vallen. Verdedig het tegen elke prijs, dappere ridder!

 • Heldenhond
  Spelen
  Heldenhond
  2495 keer gespeeld

  Er is maar één dappere hond die de dieren tegen de krachten der duisternis kan beschermen...

 • Kings and Knights
  Spelen
  Kings and Knights
  2466 keer gespeeld

  Stel je mahjongvaardigheden op de proef met het gloednieuwe browserspel Kings and Knights. Speel de stenen zo snel mogelijk weg en laat zien dat jij de beste mahjongspeler ter wereld bent.

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  2390 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  2375 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  2054 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  1890 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Koninklijke ridder
  Spelen
  Koninklijke ridder
  1872 keer gespeeld

  Word de ultieme ridder in dit dynamische en uitdagende strategiespelletje. Kun jij je een weg door alle levels vechten?

 • Guns n Glory Heroes
  Spelen
  Guns n Glory Heroes
  1845 keer gespeeld

  Deze ridder en zijn vrienden gaan in dit magische rijk een reeks epische avonturen tegemoet. Hun eerste opdracht? Deze toren en een paar andere gebouwen in het dorp beschermen tegen woeste krijgers. Help ze om hun missies te voltooien in dit strategische actiespel.

 • Tower Defense
  Spelen
  Tower Defense
  1841 keer gespeeld

  Het hele koninkrijk wordt geteisterd door oorlog in dit torenverdedigingsspel. Bouw legerposten voor je boogschutters, ridders en andere soldaten. Alleen zij kunnen de vijandelijke troepen nog tegenhouden!

 • Third Kingdom
  Spelen
  Third Kingdom
  1784 keer gespeeld

  Bescherm je koninkrijk tegen het binnenvallende leger in dit fantastische torenverdedigingsspel, Third Kingdom. Vergeet niet om je torens te upgraden om ze sterker te maken!

 • Zwervende ridder
  Spelen
  Zwervende ridder
  1649 keer gespeeld

  Deze dappere ridder droomt van een mooi avontuur. Ga samen met hem op een missie om alle voorwerpen terug te vinden die hij nodig heeft voor een koningstoernooi. Vergezel hem tijdens zijn reis naar het kasteel, ga op zoek naar een pantser en zwaard en vermijd onderweg woeste beesten in dit avontuurlijke strategiespel.

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  1486 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?