Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Catac.io

In een stekelige bui? Zet je dan schrap voor een echt kattengevecht in Catac.io

Deze poezenbeesten zien er misschien snoezig uit in hun lieftallige ruimtepakken, maar ze zijn meedogenloze moordmachines! Werk samen met een van deze knotsgekke kittens in dit spannende hoofdstuk van de Impostor-serie. Deze katten laten de saboteur uit Among Us er nog tam uitzien!

Maak jacht op en elimineer je harige vijanden als je een afgelegen gebied van de ruimte verkent. Je hoeft je geen zorgen te maken over de hoeveelheid zuurstof als jij ze in mootjes hakt, maar kijk uit! Zij zullen je met alles van broodmessen tot strijdbijlen bekogelen!

Gelukkig heb jij meer dan negen levens tijdens je interstellaire avonturen. Voor elke kosmoskat die je doodt, kom je steeds dichter bij het verdienen van een beter mes en een stapel munten die je in kunt ruilen voor geweldige outfits, accessoires en zelfs huisdieren. Je zult het echt geweldig vinden om angst en verderf te zaaien zodra je een cowboyhoed op hebt, een trouwe slak die je overal volgt of een rol toiletpapier die je op je hoofd kunt zetten!

Hoe speel je Catac.io?

Catac.io is een verslavend .io-spelletje dat ontzettend leuk is om te spelen! Werk samen met een dappere kat als hij de ruimte verkent en alles wat op zijn pad komt met bijzonder puntige voorwerpen uitschakelt! Let alleen op je energie! Als jouw kat moe raakt, wordt hij heel traag (en het perrrrr-fecte doelwit voor je tegenstanders)

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je kat te besturen en je wapen te richten.
  • KLIK MET LINKS om supersnelheid te gebruiken om een vijand te ontwijken (of aan te vallen).

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer coole actiespelletjes spelen? Check dan deze vier!

  1. Evowars.io
  2. Impostor
  3. Flippy Knife Neon
  4. Impostor: Crazy Shooter

Wie is de maker?

Catac.io is gemaakt door Grinding Games.