Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Impostor: Crazy Shooter

Je moet echt mesjokke zijn om het tegen een heel leger op te nemen. Toch is dat wat deze geheimzinnige krijger uit een ander sterrenstelsel op het punt staat te doen in Impostor: Crazy Shooter.

Ziet hij er bekend uit? Dat komt omdat hij is geïnspireerd op een van de beroemde intergalactische crewleden uit Among Us, de populaire mobiele game. Sluit je aan bij deze woeste alien voor een spannend avontuur in dit schietspelletje. Help hem om zijn vijanden uit te schakelen en betere wapens en bepantseringen tussen de levels door te kopen.

Hoe speel je Impostor: Crazy Shooter?

Impostor: Crazy Shooter is een actiespelletje waarin je een alien helpt om zoveel mogelijk scherpschutters uit te schakelen in een aangrenzend gebouw. Verzamel dagelijkse bonussen en juwelen die je in kunt ruilen voor upgrades.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om je wapen te richten.
  • KLIK MET LINKS om te schieten.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog drie spannende online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Impostor
  2. Space Rush
  3. Mr. Bullet

Wie is de maker? 

Impostor: Crazy Shooter is gemaakt door YAD.Com.