Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Rail Slide

Tot hoever kom jij in Rail Slide?

Je werkt samen met een onverschrokken gymnast in dit verslavende 3D-platformspelletje. Hij draagt een grote stok waarmee hij over een aantal stangen kan schuiven die boven enorme gaten hangen. Helaas is die stok niet echt stevig.

De hindernisbaan die hij af moet leggen zit vol zaagbladen die er ook constant een stukje van af zullen zagen! Jij moet continue extra stukken aan de stok toevoegen tijdens de spannende reis van de gymnast. Er zijn ook munten die je kunt verzamelen om in te ruilen tegen andere geweldige personages.

Hoe speel je Rail Slide?

Rail Slide is een uitdagend verzamel- en hardloopspelletje. Help de gymnast om de gevaren te ontwijken als hij in elk level richting de eindstreep racet. Hij moet stukken aan zijn stok blijven toevoegen om een aantal gapende afgronden over te steken en ook nog eens bonuspunten te verdienen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de gymnast te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS NAAR LINKS om naar links te rennen.
  • BEWEEG DE MUIS NAAR RECHTS om naar rechts te rennen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier spannende online spelletjes om uit te proberen!

  1. Stacky Run
  2. Parkour Parkour
  3. Super Oscar
  4. Endless Lake

Wie is de maker?

Rail Slide is gemaakt door BPTop.