Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Bubble Shooter World Cup

Hoe speel je Bubble Shooter World Cup?

Het doel van dit gratis online bubbelspel is om zoveel mogelijk voetballen van het veld weg te spelen. Wanneer het spel begint, zie je dat er een hele muur met ballen met verschillende vlaggen erop is. Schiet de bal onderaan het veld richting de groepjes van matchende voetballen en maak de muur zo steeds kleiner. Groepjes van drie of meer identieke ballen verdwijnen vanzelf uit het veld.

Wanneer de ballen de onderkant van het veld raken, stopt het spel. Geniet gratis van dit sport-bubbelspel!

Meer spellen zoals Bubble Shooter World Cup

Kun je geen genoeg krijgen van deze bubble game in het thema van de wereldkampioenschappen? Probeer eens een van onze andere bubbelspellen of sportspellen, inclusief onze WK voetbal spelletjes en UEFA Cup games.

Wie heeft Bubble Shooter World Cup gemaakt?

Dit bubbelspel met sportthema is ontwikkeld door Agame.

Wanneer is Bubble Shooter World Cup uitgebracht?

Dit online voetbalspel is uitgebracht in oktober 2023.