UEFA-cup Spelletjes

 • Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  80978 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • Speed Play Soccer 4
  Spelen
  Speed Play Soccer 4
  49394 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • Voetbal in Spanje
  Spelen
  Voetbal in Spanje
  46966 keer gespeeld

  Denk jij dat je de mooiste doelpunten kunt scoren in dit verslavende sportspel voor je browser? Begin dan maar alvast op te warmen voor Voetbal in Spanje! Ga voor de goal! Translators: Get pumped = to get excited

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  45667 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  39646 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Italiaanse keeper
  Spelen
  Italiaanse keeper
  30102 keer gespeeld

  Laat de hele wereld zien dat jij geen enkele bal doorlaat. Help je team die beker in handen te krijgen!

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  28098 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Crossing Cup
  Spelen
  Crossing Cup
  27749 keer gespeeld
 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  26264 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  26124 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Goalkeeper Challenge
  Spelen
  Goalkeeper Challenge
  23801 keer gespeeld

  Kun jij dit doel verdedigen en ervoor zorgen dat de tegenpartij kansloos is? Ze komen met bliksemsnelle bewegingen op je af dus toon geen genade in dit actievolle voetbalspel.

 • Vrije trappen in 3D
  Spelen
  Vrije trappen in 3D
  18405 keer gespeeld

  De strijd om het kampioenschap begint hier! Jouw vrije trappen kunnen je team een plekje in de eindrondes opleveren!

 • Strafschoppen
  Spelen
  Strafschoppen
  17941 keer gespeeld

  Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?

 • 3D-penalty schieten
  Spelen
  3D-penalty schieten
  11711 keer gespeeld

  In dit intense voetbalspel sta jij oog in oog met de keeper. Hoeveel doelpunten kun je scoren? Je team rekent op je, dus pak die bal en scoor de ene penalty na de andere. Succes!

 • England Soccer League
  Spelen
  England Soccer League
  10996 keer gespeeld

  Het is tijd voor de Premier League en wat betekent dat? Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Selecteer een van de Engelse voetbalclubs en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

 • Zball 3: Football
  Spelen
  Zball 3: Football
  10245 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Spanish Liga 2016
  Spelen
  Spanish Liga 2016
  9292 keer gespeeld

  Zet je schrap voor de strijd en sta oog in oog met je tegenstander in dit spannende voetbalspel, Spanish Liga 2016! De 3D-graphics zijn fantastisch en ook de besturing heb je binnen een mum van tijd onder de knie!

 • The Champions 2016: World Domination
  Spelen
  The Champions 2016: World Domination
  8583 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • Super Soccer Noggins PvP
  Spelen
  Super Soccer Noggins PvP
  8562 keer gespeeld

  Enkele van de grootste voetbalspelers uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een coole wedstrijd. Speel mee in dit maffe en wilde sportspel en leid je favoriete team naar de overwinning.

 • Heads Arena: Soccer All Stars
  Spelen
  Heads Arena: Soccer All Stars
  8348 keer gespeeld

  Stap samen met een stel krankzinnige voetbalsterren het veld op. Doe mee aan een episch toernooi of speel gewoon een snel potje. Wat je ook kiest, je zult je zeker nooit vervelen in dit superleuke mobiele spel.

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  8292 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • Bola Game
  Spelen
  Bola Game
  7818 keer gespeeld

  Kies een team, selecteer je kleuren en schop je een weg naar de overwinning.

 • Street Football Online 3D
  Spelen
  Street Football Online 3D
  7415 keer gespeeld

  Welk land vertegenwoordig jij in dit spannende sportspel? Laat het kunstgrasveld achter je en stap op dit coole voetbalveld. Doe mee aan een toernooi of geniet van een snel potje voetbal tegen virtuele spelers uit de wereld.

 • Op reis in Europa
  Spelen
  Op reis in Europa
  7332 keer gespeeld

  Reis door verschillende Europese landen in dit leuke 3-op-een-rij-spelletje! Maak rijtjes van 3 of meer vormen en kijk waar je uitkomt.

 • Euro Soccer Forever
  Spelen
  Euro Soccer Forever
  6847 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit Europese voetbaltoernooi? Verzamel de coole power-ups om de andere teams te verslaan.

 • 2018 Voetbalcupgevoel
  Spelen
  2018 Voetbalcupgevoel
  6697 keer gespeeld

  Sluit je aan bij je favoriete nationale elftal in de strijd om faam in dit beurtgebaseerde voetbalspel. Haal jij de top van de toernooiranglijst? Dat hangt er helemaal vanaf of je al je zetten goed hebt gepland. Kan jij tientallen goals scoren voordat het laatste fluitje klinkt en die felbegeerde beker mee naar huis nemen?

 • Penalty's nemen: EK 2016
  Spelen
  Penalty's nemen: EK 2016
  6211 keer gespeeld

  Maak een keuze uit je favoriete voetbalteams van over de hele wereld en verdedig je doel in dit spannende sportspelletje. Hoeveel doelpunten kun jij maken?

 • Goal Champion
  Spelen
  Goal Champion
  5682 keer gespeeld

  Doe je uiterste best om te winnen in dit gloednieuwe voetbalspel! In Goal Champion sta je oog in oog met de doelman en je moet alles uit de kast trekken om die score te behalen!

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  5153 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • World Cup 2010: Penalty Shootout
  Spelen
  World Cup 2010: Penalty Shootout
  5000 keer gespeeld

  Soms wordt de wedstrijd door penalty's beslist. Zorg dat jij de meeste punten scoort!

 • Heads Arena: Euro Soccer
  Spelen
  Heads Arena: Euro Soccer
  3944 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en maak je klaar voor een toernooi of speel gewoon een snel potje voetbal. Kun jij je land naar de overwinning leiden in dit waanzinnige online spel?

 • Voetbal royale met bobbelhoofden
  Spelen
  Voetbal royale met bobbelhoofden
  3822 keer gespeeld

  Een paar van de grootste voetbalspelers ter wereld bereidt zich voor om in een superwild toernooi de strijd met elkaar aan te gaan! Kan jij je favoriete speler naar de overwinning helpen in deze online sportgame? Speel met ze mee wanneer ze het tegen loodzware tegenstanders opnemen.

 • Soccer Heads
  Spelen
  Soccer Heads
  3406 keer gespeeld

  Kies een van de spelers van je favoriete team en ga het veld op. Hoeveel doelpunten kun jij scoren? Je moet alleen wel je hoofd gebruiken in dit grappige voetbalspel.

 • Football Headz Cup 2
  Spelen
  Football Headz Cup 2
  3125 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het grappigste voetbaltoernooi ooit? Kies je favoriete team en ga het veld op in dit leuke sportspel. Kun jij je team naar de overwinning leiden?

 • Euro Penalty 2016
  Spelen
  Euro Penalty 2016
  2801 keer gespeeld

  Maak de meest fantastische doelpunten in het actierijke sportspelletje Euro Penalty 2016! Stel je voetbalvaardigheden op de proef en laat de keeper alle hoeken van het doel zien!

 • Voetbalpret: doelpunten scoren
  Spelen
  Voetbalpret: doelpunten scoren
  2785 keer gespeeld

  Het voetbalseizoen is begonnen en jouw team staat hoog in het klassement! Probeer nu in drie minuten tijd meer doelpunten te maken dan je tegenstander. Kies je team en moeilijkheidsgraad en veeg, tik en stuur je team naar de overwinning! Gebruik de muis om de richting en kracht van je schot te bepalen. Klaar voor de aftrap?