Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Family Travel: Jigsaw Puzzle

Het is tijd om de weg op te gaan!  Trap het gaspedaal in en zet koers richting de snelweg in Family Travel: Jigsaw Puzzle.

Je kunt kiezen uit twaalf verschillende puzzels die behoorlijk lastig zijn. Elke puzzel heeft ook een andere auto. Sluit je aan bij deze families als ze op de mooiste vakanties gaan in dit legpuzzelspel

Speel je graag spannende puzzelspellen? Probeer dan ook eens Jigsaw Puzzle: Cartoon Cats en Battle Royale: Jigsaw Puzzle.

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om een plek voor de puzzelstukjes te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze op een specifieke plek te leggen.

Speluitleg 

Family Travel: Jigsaw Puzzle is een leuk puzzelspelletje met twaalf illustraties van families die op reis gaan. Kies een moeilijkheidsniveau voordat je probeert om alle stukjes neer te leggen. 

Wie is de maker ? 

Family Travel: Jigsaw Puzzle is gemaakt door STA Network.