Schattige Spelletjes

 • Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  Spelen
  Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  731 keer gespeeld

  In deze online ontwerpgame kan je een geweldige engel of duivelse demon maken. Ontwerp ook een paar te gekke outfits voor ze die zowel superleuk als megabetoverend zijn.

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  6815 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Cute Salon
  Spelen
  Cute Salon
  2730 keer gespeeld

 • De koninklijke weg: poppengevecht
  Spelen
  De koninklijke weg: poppengevecht
  12770 keer gespeeld

  Wie wordt er koningin van het betoverde land in dit online puzzel- en aankleedspel? Sluit je aan bij een groepje magische poppen en probeer hun koninkrijk van hun supergemene rivalen terug te winnen. Help ze tijdens hun missie met het oplossen van puzzels en ontwerp onderweg een paar hele gave outfits!

 • Het sterrenleven
  Spelen
  Het sterrenleven
  12609 keer gespeeld

  De trendy meid van dit aankleedspel heeft zich altijd al afgevraagd hoe het leven van een ster eruitziet. Ga dus met haar mee en kom meer te weten over hun leefstijl. Kun jij haar helpen om er als wereldberoemde zangeres of actrice uit te zien nadat ze een paar hele gave outfits heeft ontworpen?

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  1727 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Baby in bad
  Spelen
  Baby in bad
  6172 keer gespeeld

  Deze slaperige baby moet eerst in bad!

 • Prinsessen: kawaii-uniforms
  Spelen
  Prinsessen: kawaii-uniforms
  2114 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te trappelen om de gaafste stijlen uit Japan uit te proberen en een paar nieuwe schooluniforms te ontwerpen! Help jij ze om een paar typische kawaii-outfits samen te stellen in dit aankleed- en ontwerpspel? Je mag hun kleding, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Terug naar school: dag zonder uniform
  Spelen
  Terug naar school: dag zonder uniform
  2382 keer gespeeld

  Deze week is de dag zonder uniform en deze vier vriendinnen willen er helemaal klaar voor zijn! Ze staan te trappelen om indruk te maken met hun favoriete stijlen. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte looks te maken? Je mag hun kleding, schoenen en zelfs hun accessoires uitkiezen!

 • Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  Spelen
  Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  6463 keer gespeeld

  De meiden in dit online spel gooien hun ontwerptalenten in de strijd voor een supergaaf project. Ze gaan een paar comfortabele outfits maken en daarna een paar lekkere dekentjes ontwerpen. Kun jij ze een paar adviezen geven zodat hun project een groot succes wordt?

 • Fluffy's keukenavontuur
  Spelen
  Fluffy's keukenavontuur
  4530 keer gespeeld

  In deze keuken belandt je van het ene avontuur in het andere, vooral als je Fluffy heet!

 • Prinsessen: terug-naar-school-feest
  Spelen
  Prinsessen: terug-naar-school-feest
  2974 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze trendy prinsessen om weer naar school te gaan! Help jij ze om het nieuwe jaar in stijl te starten? Ze houden in dit aankleed- en ontwerpspel een te gek feestje en ze willen voor de gelegenheid graag een paar gave nieuwe outfits ontwerpen. Je mag ze zelfs helpen om hun make-up uit te kiezen!

 • Fashionista: Weekend Challenge
  Spelen
  Fashionista: Weekend Challenge
  320 keer gespeeld

  De trendy vriendin van deze hippe meid heeft voor dit weekend grappige en spannende uitdaging bedacht. Ze moet drie outfits creëren op basis van een paar fantastische nieuwe stijlen die ze heeft uitgekozen. Help jij haar in dit aankleed- en ontwerpspel om wat gave looks te ontwerpen?

 • Schattige pup redden
  Spelen
  Schattige pup redden
  10137 keer gespeeld

  Dit arme hondje is in een struik vast komen te zitten toen hij achterna werd gezeten door een grotere hond. Hij is gewond geraakt en nu moet hij naar de dierenarts. Kun jij hem weer helemaal beter maken in dit superschattige medische simulatiespel?

 • Prinsessen: kleurenroulette
  Spelen
  Prinsessen: kleurenroulette
  4511 keer gespeeld

  Welke kleuren komen tevoorschijn wanneer de prinsessen aan het moderad draaien? In dit gave aankleed- en ontwerpspel kom je er zelf achter. Ze moeten outfits maken die de kleuren van het rad bevatten. Help jij ze om een paar blinkend gave stijlen te ontwerpen?

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  8391 keer gespeeld

  De beste vriendin van deze meid staat op het punt te gaan trouwen en iedereen is bezig om alles voor te bereiden voor de grote dag. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt? Ze moeten hun jurken uitkiezen, hebben nog een manicure nodig en moeten allerlei prachtige decoratiestukken klaarzetten.

 • Cute Jungle Hospital
  Spelen
  Cute Jungle Hospital
  29922 keer gespeeld

  De patiënten in dit ziekenhuis zijn schattig maar ziek, en hebben dringend zorg en liefde nodig!

 • Haren vlechten
  Spelen
  Haren vlechten
  42717 keer gespeeld

  Je haren vlechten is nog nooit zo leuk geweest! Met dit schattige spelletje voor meisjes ben je urenlang zoet!

 • Van lelijk naar mooi
  Spelen
  Van lelijk naar mooi
  56863 keer gespeeld

  Help dit meisje met het vinden van een vriendje dat echt bij haar past.

 • Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  Spelen
  Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  889 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn alle drie vastberaden om het hart van hun geheime liefde te veroveren. Help jij ze om de ware liefde te vinden in dit fantastische aankleed- en ontwerpspel? Ze hopen met een paar hele gave outfits en mooie make-up zo aantrekkelijk mogelijk te zijn en een vriendje te krijgen.

 • Prinses: selfie voor de herfst
  Spelen
  Prinses: selfie voor de herfst
  4447 keer gespeeld

  De herfst is eindelijk aangebroken en deze drie prinsessen zijn vastberaden om de perfecte selfie voor het jaargetijde te maken. Kun jij ze helpen met het ontwerpen van een paar te gekke outfits? Kies wat fantastische make-up, prachtige truien en andere artikelen die ze kunnen dragen. Zodra je klaar bent, kun je foto's van ze maken onder de bomen van hun lievelingspark.

 • Cute Cat Hospital
  Spelen
  Cute Cat Hospital
  27047 keer gespeeld

  as

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelen
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  2789 keer gespeeld

  Annie en Eliza bereiden zich voor om hun favoriete social-media-app op stelten te zetten! Help ze in dit aankleed- en ontwerpspel om met allerlei te gekke outfits en een paar gave kapsels hun volgers te imponeren. Kun jij voor elke dagelijkse uitdaging de perfecte stijl voor ze creëren?

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  2431 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Cute Baby Nursery
  Spelen
  Cute Baby Nursery
  7030 keer gespeeld

  Waren alle baby's maar zo duidelijk...

 • Schattige cakejesbakker
  Spelen
  Schattige cakejesbakker
  4909 keer gespeeld

  Duik in deze virtuele keuken om een paar superschattige cakejes te bakken. Alle benodigde ingrediënten wachten jou op in deze bakgame. Volg dus simpelweg elke stap en het eindresultaat zal een cake die er schattig uitziet en ontzettend lekker smaakt zijn!

 • Blondie: klaar om te rijden
  Spelen
  Blondie: klaar om te rijden
  3946 keer gespeeld

  Blondie heeft haar autorijvaardigheden geoefend om haar rijbewijs te kunnen halen. Vanochtend gaat ze naar de autorijschool om haar rijexamen af te leggen. Help jij haar in deze aankleedgame om de juiste outfit uit te kiezen voordat ze haar huis verlaat?

 • Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  Spelen
  Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  1327 keer gespeeld

  Deze prinses hoopt dat haar geheime liefde vandaag op school het bericht op haar T-shirt opmerkt. Nu willen haar vriendinnen hun eigen T-shirt met een boodschap dragen! Help jij ze om in dit aankleedspel te bepalen welk T-shirt ze moeten aantrekken? Ze willen allemaal een te gekke en inspirerende boodschap laten zien.

 • Schattige eenhoorns verzorgen
  Spelen
  Schattige eenhoorns verzorgen
  13015 keer gespeeld

  Elk van deze drie schattige baby-eenhoorns heeft zich een beetje pijn gedaan tijdens hun laatste magische avontuur. Kan jij ervoor zorgen dat ze zich weer beter voelen in deze online verzorggame? Je kan ze allemaal een controle geven, hun wonden verzorgen en nog veel meer doen!

 • Super Sweets Challenge
  Spelen
  Super Sweets Challenge
  3603 keer gespeeld

  Deze dame is haar eigen winkeltje begonnen! In dit schattige simulatiespel mag jij van alles doen: de winkel inrichten bijvoorbeeld, maar ook heerlijke toetjes maken. Zoek samen met de hoofdpersoon alles uit: de kassa, het behang en ga zo maar door – en duik vervolgens de keuken in. Op het menu voor de klanten staan heerlijke gebakjes en verrukkelijke ijsjes!

 • Prinsessen: Knus en schattig
  Spelen
  Prinsessen: Knus en schattig
  4912 keer gespeeld

  De winter is er en met veel warme chocolademelk vieren deze prinsessen het seizoen met een paar knusse en schattige outfits. Wat vind jij dat ze vandaag moeten dragen in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Miruna's Adventure: Vet
  Spelen
  Miruna's Adventure: Vet
  811 keer gespeeld

  Miruna zou het liefst dierenarts worden. En die kans krijgt ze misschien wel eerder dan verwacht in Miruna's Adventure: Vet

  Haar kat is gewond geraakt tijdens een muizenjacht in haar achtertuin. Help Miruna terwijl zij de verwondingen van haar kattenkind verzorgt. Zo moet ze splinters verwijderen, wonden verzorgen en meer in dit snoezige kattenspelletje.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een medisch hulpmiddel of ander item te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om het te gebruiken.  

  Nurse Kitten Chan Dress-Up en Tom and Jerry: Mouse Maze zijn nog twee leuke online spelletjes die je kunt uitproberen. 

  Over de spelontwikkelaar

  Dit spel is ontwikkeld door IDEA Studios.

 • Dierenziekenhuis
  Spelen
  Dierenziekenhuis
  47078 keer gespeeld

  Wat zielig! Deze schattige diertjes zijn ziek! Kun jij ze genezen?

 • Eerste kus op school
  Spelen
  Eerste kus op school
  6068 keer gespeeld

  Als je voor kussen een cijfer zou krijgen, kreeg jij zeker een 10!

 • Princesses: Belt Bag Fashion
  Spelen
  Princesses: Belt Bag Fashion
  4060 keer gespeeld

  Riemtassen zijn gaaf en maken het heel makkelijk om op een festival, concert of een ander gaaf evenement je spullen te dragen. Help jij deze trendy prinsessen om er een uit te kiezen die perfect bij hun nieuwste outfit past? In dit aankleed- en ontwerpspel kunnen ze jouw advies goed gebruiken.

 • Beste vriendinnen: bruidzilla
  Spelen
  Beste vriendinnen: bruidzilla
  2376 keer gespeeld

  Deze vier beste vriendinnen hebben het niet erg naar hun zin op de bruiloft van hun vriendin. Ze verandert namelijk in een bruidzilla! Nu moeten ze zich omkleden om te voorkomen dat ze helemaal doorslaat. Help jij ze in dit knotsgekke en razend grappige aankleedspel om snel een paar nieuwe outfits samen te stellen?