Schattige Spelletjes

 • Cute Salon
  Spelen
  Cute Salon
  2222 keer gespeeld

 • Fluffy's keukenavontuur
  Spelen
  Fluffy's keukenavontuur
  4412 keer gespeeld

  In deze keuken belandt je van het ene avontuur in het andere, vooral als je Fluffy heet!

 • Van lelijk naar mooi
  Spelen
  Van lelijk naar mooi
  56480 keer gespeeld

  Help dit meisje met het vinden van een vriendje dat echt bij haar past.

 • Terug naar school: dag zonder uniform
  Spelen
  Terug naar school: dag zonder uniform
  765 keer gespeeld

  Deze week is de dag zonder uniform en deze vier vriendinnen willen er helemaal klaar voor zijn! Ze staan te trappelen om indruk te maken met hun favoriete stijlen. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte looks te maken? Je mag hun kleding, schoenen en zelfs hun accessoires uitkiezen!

 • Het sterrenleven
  Spelen
  Het sterrenleven
  9045 keer gespeeld

  De trendy meid van dit aankleedspel heeft zich altijd al afgevraagd hoe het leven van een ster eruitziet. Ga dus met haar mee en kom meer te weten over hun leefstijl. Kun jij haar helpen om er als wereldberoemde zangeres of actrice uit te zien nadat ze een paar hele gave outfits heeft ontworpen?

 • Lady Bug and Friends Maker
  Spelen
  Lady Bug and Friends Maker
  2837 keer gespeeld

  Lieveheersbeestje is een beroemde superheldin die in de straten van Parijs de criminaliteit en schurken te lijf gaat. Maar daardoor heeft ze nauwelijks tijd voor mode! Help jij haar en haar vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel om een paar gave nieuwe stijlen te ontwerpen? Ze kunnen wel een paar outifts gebruiken die net zo gaaf en opwindend zijn als zijzelf!

 • Cute Baby Nursery
  Spelen
  Cute Baby Nursery
  6938 keer gespeeld

  Waren alle baby's maar zo duidelijk...

 • Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  Spelen
  Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  493 keer gespeeld

  In deze online ontwerpgame kan je een geweldige engel of duivelse demon maken. Ontwerp ook een paar te gekke outfits voor ze die zowel superleuk als megabetoverend zijn.

 • Schattige pup redden
  Spelen
  Schattige pup redden
  9693 keer gespeeld

  Dit arme hondje is in een struik vast komen te zitten toen hij achterna werd gezeten door een grotere hond. Hij is gewond geraakt en nu moet hij naar de dierenarts. Kun jij hem weer helemaal beter maken in dit superschattige medische simulatiespel?

 • Schattige eenhoorns verzorgen
  Spelen
  Schattige eenhoorns verzorgen
  12625 keer gespeeld

  Elk van deze drie schattige baby-eenhoorns heeft zich een beetje pijn gedaan tijdens hun laatste magische avontuur. Kan jij ervoor zorgen dat ze zich weer beter voelen in deze online verzorggame? Je kan ze allemaal een controle geven, hun wonden verzorgen en nog veel meer doen!

 • Baby in bad
  Spelen
  Baby in bad
  6140 keer gespeeld

  Deze slaperige baby moet eerst in bad!

 • Prinsessen: eerste collegedag
  Spelen
  Prinsessen: eerste collegedag
  250 keer gespeeld

  In dit aankleed- en ontwerpspel gaan de lessen op deze gave universiteit bijna weer van start. Help jij de drie prinsessen om ervoor te zorgen dat hun eerste dag supertrendy en modieus wordt? Het zijn nieuwe studenten en ze willen hun klasgenoten graag imponeren met een paar supergave stijlen. Ze hebben outfits nodig voor tijdens de colleges en voor een feestje aan het einde van de dag.

 • Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  Spelen
  Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  4976 keer gespeeld

  De meiden in dit online spel gooien hun ontwerptalenten in de strijd voor een supergaaf project. Ze gaan een paar comfortabele outfits maken en daarna een paar lekkere dekentjes ontwerpen. Kun jij ze een paar adviezen geven zodat hun project een groot succes wordt?

 • Haren vlechten
  Spelen
  Haren vlechten
  42110 keer gespeeld

  Je haren vlechten is nog nooit zo leuk geweest! Met dit schattige spelletje voor meisjes ben je urenlang zoet!

 • De koninklijke weg: poppengevecht
  Spelen
  De koninklijke weg: poppengevecht
  9764 keer gespeeld

  Wie wordt er koningin van het betoverde land in dit online puzzel- en aankleedspel? Sluit je aan bij een groepje magische poppen en probeer hun koninkrijk van hun supergemene rivalen terug te winnen. Help ze tijdens hun missie met het oplossen van puzzels en ontwerp onderweg een paar hele gave outfits!

 • Fashionista: Weekend Challenge
  Spelen
  Fashionista: Weekend Challenge
  108 keer gespeeld

  De trendy vriendin van deze hippe meid heeft voor dit weekend grappige en spannende uitdaging bedacht. Ze moet drie outfits creëren op basis van een paar fantastische nieuwe stijlen die ze heeft uitgekozen. Help jij haar in dit aankleed- en ontwerpspel om wat gave looks te ontwerpen?

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  1456 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Blondie: klaar om te rijden
  Spelen
  Blondie: klaar om te rijden
  3651 keer gespeeld

  Blondie heeft haar autorijvaardigheden geoefend om haar rijbewijs te kunnen halen. Vanochtend gaat ze naar de autorijschool om haar rijexamen af te leggen. Help jij haar in deze aankleedgame om de juiste outfit uit te kiezen voordat ze haar huis verlaat?

 • Koninklijke huwelijksreis
  Spelen
  Koninklijke huwelijksreis
  2136 keer gespeeld

  Dit koninklijke koppel is net aangekomen op een exclusief strandverblijf waar ze samen hun huwelijksreis doorbrengen. Kun jij ze in deze aankleedgame helpen om een paar gave outfits uit te kiezen voordat ze het verblijf gaan verkennen?

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  6191 keer gespeeld

  De beste vriendin van deze meid staat op het punt te gaan trouwen en iedereen is bezig om alles voor te bereiden voor de grote dag. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt? Ze moeten hun jurken uitkiezen, hebben nog een manicure nodig en moeten allerlei prachtige decoratiestukken klaarzetten.

 • Cute Cat Hospital
  Spelen
  Cute Cat Hospital
  26742 keer gespeeld

  as

 • Online selfieverhalen
  Spelen
  Online selfieverhalen
  1393 keer gespeeld

  Deze trendy meiden delen op hun lievelingsapp hun nieuwste verhalen en stijlen. Doe met ze mee en ontwerp een paar te gekke looks met een heleboel make-up, kleding en nog veel meer!

 • Cute Jungle Hospital
  Spelen
  Cute Jungle Hospital
  29772 keer gespeeld

  De patiënten in dit ziekenhuis zijn schattig maar ziek, en hebben dringend zorg en liefde nodig!

 • Schattige cakejesbakker
  Spelen
  Schattige cakejesbakker
  4484 keer gespeeld

  Duik in deze virtuele keuken om een paar superschattige cakejes te bakken. Alle benodigde ingrediënten wachten jou op in deze bakgame. Volg dus simpelweg elke stap en het eindresultaat zal een cake die er schattig uitziet en ontzettend lekker smaakt zijn!

 • Prinsessen: kleurenroulette
  Spelen
  Prinsessen: kleurenroulette
  3919 keer gespeeld

  Welke kleuren komen tevoorschijn wanneer de prinsessen aan het moderad draaien? In dit gave aankleed- en ontwerpspel kom je er zelf achter. Ze moeten outfits maken die de kleuren van het rad bevatten. Help jij ze om een paar blinkend gave stijlen te ontwerpen?

 • Prinses: beste vrijand
  Spelen
  Prinses: beste vrijand
  1633 keer gespeeld

  Deze prinsessen zouden vriendinnen moeten zijn, maar het lijkt alsof ze nooit met elkaar overweg kunnen. Nu proberen ze allebei met dezelfde jongen op school uit te gaan! Welke van deze vrijanden wint zijn hart in dit knotsgekke romantische aankleedspel? Kies de perfecte muziekmix voor ze uit terwijl ze allebei een paar aantrekkelijke outfits ontwerpen.

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  2015 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelen
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  2474 keer gespeeld

  Annie en Eliza bereiden zich voor om hun favoriete social-media-app op stelten te zetten! Help ze in dit aankleed- en ontwerpspel om met allerlei te gekke outfits en een paar gave kapsels hun volgers te imponeren. Kun jij voor elke dagelijkse uitdaging de perfecte stijl voor ze creëren?

 • Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  Spelen
  Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  281 keer gespeeld

  Deze prinses hoopt dat haar geheime liefde vandaag op school het bericht op haar T-shirt opmerkt. Nu willen haar vriendinnen hun eigen T-shirt met een boodschap dragen! Help jij ze om in dit aankleedspel te bepalen welk T-shirt ze moeten aantrekken? Ze willen allemaal een te gekke en inspirerende boodschap laten zien.

 • Rosie's modeweek
  Spelen
  Rosie's modeweek
  1695 keer gespeeld

  Wat is het geheim van Rosie's meesterlijke modetalenten? Ze draagt graag tientallen verschillende soorten outfits. In dit online aankleed- en ontwerpspel mag jij haar helpen om een voor elke dag van de week andere outfit te creëren.

 • Dierenziekenhuis
  Spelen
  Dierenziekenhuis
  46745 keer gespeeld

  Wat zielig! Deze schattige diertjes zijn ziek! Kun jij ze genezen?

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  6366 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Prinsessen op zomerkamp
  Spelen
  Prinsessen op zomerkamp
  1288 keer gespeeld

  De drie jonge prinsessen van dit aankleed- en ontwerpspel zijn net aangekomen op een zomerkamp. Kun jij ze helpen om wat gave kleding uit te kiezen voordat ze hun tenten ontwerpen en ze met allerlei gave kussens en versieringen vullen?

 • Prinsessen-influencers: zomerverhaal
  Spelen
  Prinsessen-influencers: zomerverhaal
  1156 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen willen graag populaire influencers worden. Help ze in dit online aankleed- en ontwerpspel om op gang te komen met een paar vlugge make-overs. Welke soorten make-up moeten ze uitproberen? Welke gave outfits zullen ze met al hun nieuwe volgers delen? Het is bijna tijd om een keuze te maken!

 • Fitness-lifestyle voor beste vriendinnen
  Spelen
  Fitness-lifestyle voor beste vriendinnen
  1466 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze vier meiden om in vorm te raken! Kies wat te gekke workout-kleding voor ze uit voordat ze de fitnessruimte onveilig gaan maken. Misschien proberen ze zelfs een paar gave sporten uit!

 • Beste vriendinnen: bruidzilla
  Spelen
  Beste vriendinnen: bruidzilla
  2286 keer gespeeld

  Deze vier beste vriendinnen hebben het niet erg naar hun zin op de bruiloft van hun vriendin. Ze verandert namelijk in een bruidzilla! Nu moeten ze zich omkleden om te voorkomen dat ze helemaal doorslaat. Help jij ze in dit knotsgekke en razend grappige aankleedspel om snel een paar nieuwe outfits samen te stellen?