Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Chef Hero

In Chef Hero maak je een culinaire reis. De jonge kok Hero heeft in dit kookspel maar één missie: hij wil alle fijnproevers die hij maar kan vinden verrassen met overheerlijke gerechten. 

Hij is opgeleid door niemand minder dan zijn eigen moeder, in haar beroemde restaurant. Nu is het moment aangebroken om zelf te gaan kokkerellen. Hero neemt het in dit spel op tegen allerlei andere jonge en getalenteerde koks. Help jij hem zijn concurrenten te verslaan met behulp van de lekkerste ingrediënten en spectaculairste kooktechnieken? Hij wordt beoordeeld op alle aspecten van een gerecht, van hoe het eruitziet tot hoe het smaakt. 

Vind je Chef Hero leuk, probeer dan ook eens Sara's Cooking Class en Pizza: Real Life Cooking.

Bediening

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om Hero te helpen tijdens zijn culinaire reis en bij het koken. 

Over de maker

Chef Hero is ontwikkeld door Agame.