Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vex 6

Er staan je weer heel wat dodelijke uitdagingen te wachten in Vex 6. Hoe lang overleef jij in dit leuke avonturenspelletje?

Je moet over gigantische zaagbladen springen als je niet over instortende bruggen rent en van de muren stuitert in dit intense platformspelletje. Gelukkig zijn er een paar vliegers die je helpen om over een aantal enorme gaten te vliegen terwijl je alle checkpoints probeert te bereiken.

Er zijn ook dagelijkse taken en bonuslevels, samen met tal van coole en verzamelbare skins. Neem regelmatig een kijkje om de nieuwste toevoegingen te bekijken. Als je dit nieuwste deel van de populaire Vex-serie weet te tackelen, verdien je ook een paar geweldige trofeeën!

Hoe speel je Vex 6?

Weet jij de checkpoints te bereiken om het tot het einde van elk level te halen in dit spannende actiespelletje? Spring of vlieg over gaten terwijl je verschillende gevaren ontwijkt in een reeks dodelijke hindernisbanen.

Spelbediening

  • DRUK OP W of PIJL-OMHOOG om te springen. 
  • DRUK OP A of PIJL-LINKS om naar links te rennen. 
  • DRUK OP D of PIJL-RECHTS om naar rechts te rennen. 
  • DRUK OP S of PIJL-OMLAAG om te bukken of te glijden (tijdens het rennen).

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer fantastische online spelletjes spelen? Check dan deze!

  1. Vex 5
  2. Shadoworld Adventure
  3. My Dolphin Show 9
  4. Space Rush

Wie is de maker?

Vex 6 is gemaakt door Agame.