• Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  181978 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  119030 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Vex 3
  Spelen
  Vex 3
  76187 keer gespeeld

  Waar is Vex nu weer beland? Leid hem langs de levensgevaarlijke obstakels in dit uitdagende platformspelletje.

 • Chrome Dino
  Spelen
  Chrome Dino
  74620 keer gespeeld

  Als deze T-rex je bekend voorkomt, komt dat omdat het niet de eerste de beste is. De dappere dino staat nu klaar om door deze dodelijke woestijn te stampen! Kan jij voorkomen dat hij tegen een cactus botst in dit eindeloze renspel?

 • Thug Racer
  Spelen
  Thug Racer
  56535 keer gespeeld

  Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  53740 keer gespeeld

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  38479 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • New York slopen
  Spelen
  New York slopen
  22280 keer gespeeld

  Staan het dynamiet en de sloopkogel klaar? Slopen maar!

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  21248 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  18204 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  15777 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Pixelrijtjes
  Spelen
  Pixelrijtjes
  14959 keer gespeeld

  Maak zo snel als je kunt rijtjes van voorwerpen in dit ouderwetse puzzelspelletje.

 • Dino Run
  Spelen
  Dino Run
  13028 keer gespeeld

  Blijf de de muur des tijds voor en vind je veilige dinosaurusnest!

 • Tokio slopen
  Spelen
  Tokio slopen
  12349 keer gespeeld

  Het is tijd om Tokio met de grond gelijk te maken...

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  10679 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spelen
  Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  9712 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het uit als je eenmaal dit slagveld hebt betreden? Baan je een weg door de arena terwijl je het opneemt tegen tientallen spelers van over de hele wereld. Ben jij de baas of krijg je een pak slaag in dit multiplayer actiespel?

 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  9458 keer gespeeld

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.

 • Kanarie
  Spelen
  Kanarie
  9411 keer gespeeld

  Diep onder de grond leeft een kanarie met een levensgevaarlijke baan...

 • Pixwars
  Spelen
  Pixwars
  8383 keer gespeeld

  Je gaat helemaal op in twee verschillende, epische gevechten in dit multiplayer schietspel. Trek ten strijde tegen een groep soldaten of vecht tegen een onvermoeibare horde zombies. In beide gevallen vecht je naast speler vanuit de hele wereld.

 • A Goody Life
  Spelen
  A Goody Life
  7642 keer gespeeld

  Geniet van dit gloednieuwe simulatiespel genaamd A Goody Life! Houd je Goody-personage tevreden door hem deel te laten nemen aan allerlei activiteiten en houd hem vooral ook gezond. Je kunt zelfs zijn huis uitbreiden!

 • Wraak van de Pixelman
  Spelen
  Wraak van de Pixelman
  6872 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een meedogenloos pixelgevecht in dit schietspel voor meerdere spelers. In deze gevechtsarena's wordt gevochten tot de dood erop volgt. Sluit jij je aan bij de goeden of kies je toch voor de slechteriken?

 • Tiny Treasure
  Spelen
  Tiny Treasure
  6776 keer gespeeld
 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  6768 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Pixel Patch
  Spelen
  Pixel Patch
  6587 keer gespeeld

  Vindt de kunst in deze rotzooi van losse pixel patches...

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  5622 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een van de beste avonturenspellen voor in je browser? Ga naar de Death Star en neem het op tegen Darth Vader en zijn troepen in het coole Scratch Wars!

 • De betoverde grot 2
  Spelen
  De betoverde grot 2
  5200 keer gespeeld

  Welke geheimen zou deze mysterieuze grot bevatten? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Fast Pixel Bullet
  Spelen
  Fast Pixel Bullet
  5196 keer gespeeld

  Vecht tegen spelers uit de hele wereld in een ijspaleis, blokkenkasteel en meer in dit superspannende multiplayer actiespel. Zal het je lukken om iedereen te overleven en uiteindelijk met de scepter te zwaaien?

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelen
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  5129 keer gespeeld

  Hoeveel slachtoffers maak jij zodra je onderduikt in dit first person 3D-actiespel? Spring achter muren en versla je tegenstanders in je vernietigende weg door een pixelwereld.

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  4988 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  4655 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Extreem gevecht: pixel royale
  Spelen
  Extreem gevecht: pixel royale
  4339 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een epic gevecht in deze multiplayer schietgame. Je kan andere spelers van over de hele wereld uitdagen. Pas je character en je wapens aan voordat je de strijd aangaat.

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  4123 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Pixel Apocalypse
  Spelen
  Pixel Apocalypse
  3945 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • Playing With Fire 2
  Spelen
  Playing With Fire 2
  3840 keer gespeeld

  Deze gast is in vijandelijk gebied beland en leden van een rivaliserende bende zitten hem op de hielen. Help hem in dit actiespel zijn weg terug te vinden naar de vrijheid. Hij moet heel wat vaten springstof opblazen en de bende verslaan om veilig thuis te komen.

 • Trap Adventure 2
  Spelen
  Trap Adventure 2
  3413 keer gespeeld

  Je hebt stalen zenuwen en supersnelle reflexen nodig om zelfs voorbij de eerste paar schermen te komen in dit retro en meedogenloze actiespel. Betreed samen met deze dappere avonturier een zeer dodelijke grot. Kun jij hem helpen erachter te komen hoe je alle venijnige en slimme valstrikken kunt ontwijken die op hem wachten om hem volledig te verscheuren?

 • Let's Worm
  Spelen
  Let's Worm
  3160 keer gespeeld

  Het leven van de meeste wormen is nogal saai maar deze worm gaat een spannend avontuur beleven. Kan jij ervoor zorgen dat hij niet in stukken wordt gesneden, gescheurd of gehakt in dit retro actisepel? Hij moet onder draaiende messen duiken en af en toe een pissige mol te lijf gaan bij het verkennen van schroothopen en allerlei andere bizarre en wilde plekken.