Pixelspellen

 • Thug Racer
  Spelen
  Thug Racer
  71204 keer gespeeld

  Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?

 • Chrome Dino
  Spelen
  Chrome Dino
  103824 keer gespeeld

  Als deze T-rex je bekend voorkomt, komt dat omdat het niet de eerste de beste is. De dappere dino staat nu klaar om door deze dodelijke woestijn te stampen! Kan jij voorkomen dat hij tegen een cactus botst in dit eindeloze renspel?

  Chrome Dino is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  129403 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  11584 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  20758 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  28224 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  6615 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  215159 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  8533 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  40668 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Pixel Apocalypse
  Spelen
  Pixel Apocalypse
  5703 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • Vex 3
  Spelen
  Vex 3
  82887 keer gespeeld

  Waar is Vex nu weer beland? Leid hem langs de levensgevaarlijke obstakels in dit uitdagende platformspelletje.

 • Pixelsoldaat
  Spelen
  Pixelsoldaat
  3287 keer gespeeld

  Deze ultrageheime legerbasis wordt aangevallen door zombies en ander gespuis. Kun jij ze één voor één elimineren in dit waanzinnige actiespel? Pak dan je moker en je shotgun en ga aan de slag!

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  669 keer gespeeld

  Get ready for one of the best adventure games out there on the browser, Scratch Wars! Fight against Darth Vader and his minions as you journey through the Death Star.

 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  2046 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  4061 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Twin Shot 2
  Spelen
  Twin Shot 2
  1143 keer gespeeld

  Kun jij deze hemelse helden een handje helpen met hun heldhaftige strijd?

 • Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spelen
  Pixel Apocalypse: Infection Begins
  1587 keer gespeeld

  In deze first person shooter verspreidt een mysterieuze infectie zich in razend tempo. Hij lijkt mensen in bloeddorstige zombies te veranderen! Kan jij de zombies snel afmaken met shotguns, rakettenwerpers en nog veel meer?

 • Mijndash
  Spelen
  Mijndash
  1998 keer gespeeld

  Het is weer een drukke dag in het leven van deze hardwerkende mijnwerker. Hij moet bomen omhakken, mijnen uitgraven en kostbare mineralen verzamelen. Soms moet hij zelfs zijn gereedschap repareren. Help jij hem in dit retro online spel een handje om al zijn dagelijkse taken uit te voeren?

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  57128 keer gespeeld
  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!
 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  1423 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.

 • Pixel Patch
  Spelen
  Pixel Patch
  6723 keer gespeeld

  Vindt de kunst in deze rotzooi van losse pixel patches...

 • Gun Dudes
  Spelen
  Gun Dudes
  4257 keer gespeeld

  Een robotleger is vastbesloten deze metropool te verwoesten in dit futuristische actiespel. Wie kan ze tegenhouden? Deze twee coole gasten met hun nog coolere wapens natuurlijk! Help ze met het bestrijden van de robots en verdien geld om upgrades te kopen.

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelen
  Battle Royale: Battlepoint.io
  1424 keer gespeeld

  In de straten van dit stadje gaat een strijd losbarsten. Als je niet met lood wil worden volgepompt of levend geroosterd wil worden, moet je snel een wapen zien te vinden! Vernietig je vijanden met shotguns, lasergeweren en nog veel meer in deze intense io-game. De klok tikt!

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  5791 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  3333 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Paintball Fun: 3D Pixel
  Spelen
  Paintball Fun: 3D Pixel
  3130 keer gespeeld

  Vecht je een weg door een kasteel of ga de strijd aan met je vijanden in een een sneeuwstorm in deze multiplayer schietgame. Kan jij ze allemaal overhoop knallen met een enorme lading paintballs voordat ze jou zelfs maar in hun vizier kunnen krijgen?

 • Trap Adventure 2
  Spelen
  Trap Adventure 2
  4169 keer gespeeld

  Je hebt stalen zenuwen en supersnelle reflexen nodig om zelfs voorbij de eerste paar schermen te komen in dit retro en meedogenloze actiespel. Betreed samen met deze dappere avonturier een zeer dodelijke grot. Kun jij hem helpen erachter te komen hoe je alle venijnige en slimme valstrikken kunt ontwijken die op hem wachten om hem volledig te verscheuren?

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  11067 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Extreem gevecht: pixel royale
  Spelen
  Extreem gevecht: pixel royale
  4578 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een epic gevecht in deze multiplayer schietgame. Je kan andere spelers van over de hele wereld uitdagen. Pas je character en je wapens aan voordat je de strijd aangaat.

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  3284 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  1425 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  16547 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Playing With Fire 2
  Spelen
  Playing With Fire 2
  4357 keer gespeeld

  Deze gast is in vijandelijk gebied beland en leden van een rivaliserende bende zitten hem op de hielen. Help hem in dit actiespel zijn weg terug te vinden naar de vrijheid. Hij moet heel wat vaten springstof opblazen en de bende verslaan om veilig thuis te komen.

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  5823 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een van de beste avonturenspellen voor in je browser? Ga naar de Death Star en neem het op tegen Darth Vader en zijn troepen in het coole Scratch Wars!

 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  9632 keer gespeeld

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.