Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pac-xon

Een oude klassieker krijgt een geheel nieuwe draai in Pac Xon! Gebruik coole vaardigheden om met een groep vervelende spookjes af te rekenen in dit online spelletje dat is geïnspireerd op Pac-Man!

Werk samen met een van de populairste videogamepersonages ooit terwijl hij spookjes probeert vast te zetten in steeds kleiner wordende ruimten. Hij kan ze zelfs opsluiten in een aantal hele kleine ruimten door vlug bakstenen muren te bouwen in dit leuke arcadespelletje. Als hij dat doet, worden de ruimten opgevuld met extra bakstenen. Kun jij het overgrote deel van het bord opvullen in elk uitdagend level?

Hoe speel je Pac Xon?

Sluit een of meer spookjes op met bakstenen omheiningen in deze unieke kijk op het klassieke online spelletje. Gebruik de stenen om ze gevangen te nemen en bedek tegelijkertijd zoveel mogelijk van het bord. Als een van de spookjes tegen jou of een stenen muur aan botst terwijl je dit nog aan het bouwen bent, verlies je een leven.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te bewegen en muren te bouwen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze fantastische actiespelletjes ook eens.

  1. Super Oscar
  2. Wormate.io
  3. Dungeon Fury
  4. Bloo Kid 2

Wie is de maker?

Pac Xon is gemaakt door Agame.