Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dungeon Fury

Je zult razendsnel moeten zijn in dit epische avontuur! Kun jij de ridder voor een bepaald gevaar behoeden in Dungeon Fury?

Zijn reis leidt hem naar de dieptes van een enorme kerker. Vol scherpe punten, kokend zuur en andere dodelijke gevaren. Hij kan heel goed springen, maar verdwaalt wel snel.

En daar kom jij van pas. Kun jij hem in de juiste richting laten bewegen in dit eindeloze renspelletje waarin hij letterlijk van de muren stuitert? 

Hoe speel je Dungeon Fury?

Dungeon Fury is een retro platformspelletje. Probeer de ridder veilig te houden terwijl hij een complexe kerker verkent. Je moet in elk level elke munt verzamelen voordat een poort opengaat en hem toegang geeft tot de volgende. 

Spelbediening

Muis

  • KLIK MET LINKS om te springen.
  • KLIK NOG EEN KEER MET LINKS om een dubbele sprong uit te voeren.

Toetsenbord

  • DRUK OP R om opnieuw te beginnen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar avontuurspelletjes om uit te proberen. 

  1. Furious Adventure 2
  2. Chrome's Dino
  3. Vex 5
  4. Kumu's Adventure

Wie is de maker?

Dungeon Fury is gemaakt door CASoftware.