Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Kumu's Adventure

Er valt heel wat actie en spanning te beleven in de wereld van Kumu's Adventure! Maar eerst moet je een kamp opslaan.

Alex en Kidd zijn zojuist aangekomen bij een oud basiskamp met roestige oude machines die zo te zien al in geen jaren zijn gebruikt. Help ze om alles weer draaiende te krijgen voordat ze aan hun eerste reis beginnen in dit strategische RPG-spelletje.

Hun vrienden hebben hun hulp nodig, dus ze zullen snel moeten werken. Niemand weet waar Barkful zich bevindt en het kan maar zo dat een paar reuzenwolven de achtervolging op hem in hebben gezet! Zet je schrap voor turn-based gevechten terwijl jij probeert ze redden, op zoek gaat naar brandstof, oude munten, technologie en meer! Je zult ook je machines en voertuigen moeten repareren terwijl je goed nadenkt over de inzet van je hulpmiddelen.

Hoe speel je Kumu’s Adventure?

Kumu’s Adventure leidt je op een episch avontuur naar een wildernis vol gevaarlijke vijanden en eeuwenoude schatten met Kidd en zijn vrienden. Ga met ze mee om te kijken of ze het er levens vanaf kunnen brengen!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de kaart, menu's en meer te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om personages en items te selecteren of beslissingen te nemen.

Soortgelijke spelletjes

Als je graag leuke avontuurspelletjes speelt, probeer deze dan ook eens.

  1. RoBBie
  2. Battle For the Galaxy
  3. Adam and Eve: GO

Wie is de maker?

Kumu’s Adventure is gemaakt door Camex Games.