Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Brave Squad

Brave Squad is een eindeloze clickergame geïnspireerd door rollenspellen of RPG’s. Leid je groep helden naar de overwinning tegen een eindeloos leger van monsters. Speel nieuwe teamleden en vaardigheden vrij terwijl je verder vecht!

Hoe speel je Brave Squad?

Gebruik de speciale aanvallen van je held om de monsters in de grot te verslaan. Wanneer je te veel schade hebt opgelopen, kun je terugkeren naar je kamp. Daar heb je de mogelijkheid om je vaardigheden te upgraden en om nieuwe personages aan je adventuring party toe te voegen.

Elk personage heeft een eigen behendigheid om in de gevechten te gebruiken. Daarnaast kun je ook werkers inhuren om passief inkomen te genereren. Voltooi uitdagingen om trofeeën en speciale beloningen te verdienen.

Spelbesturing

  • Het spel begint met een korte uitleg
  • Gebruik je muis om de knoppen te selecteren

Speel meer games zoals Brave Squad

Voor meer klikspellen zoals dit kun je onze hele clickergames-collectie bekijken. Als je juist het RPG-thema leuk vindt, check dan vooral ook onze pagina met rollenspellen!

Wie heeft Brave Squad ontwikkeld?

Brave Squad is gemaakt in samenwerking met de game studio van onze partnersite Spel.

Wanneer is Brave Squad verschenen?

Deze clickergame is uitgebracht op 3 augustus 2023.