Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pixel Smash Duel

Het is tijd om je een weg naar de finish te vechten in Pixel Smash Duel. Hoeveel van je tegenstanders kun jij verslaan in dit retro multiplayerspelletje?

Betreed een reeks geïmproviseerde strijdarena's op de trappen van middeleeuwse kastelen, de daken van wolkenkrabbers en zelfs de randen van watervallen! Je neemt het op tegen je tegenstanders met van alles, van sneeuwballen tot machinegeweren. Jouw doel in dit actiespelletje? Om ze over de rand te duwen en ze naar hun ondergang te sturen!

Hoe speel je Pixel Smash Duel?

Pixel Smash Duel is een vechtspelletje waarin je de computer of een andere speler kunt uitdagen. Je zult verschillende wapens moeten gebruiken om ze van de zijkanten van gebouwen, kastelen, kliffen en meer te duwen. De eerste speler die dit tijdens elk duel vijf keer met succes doet, wint.

Spelbediening

Speler één

  • DRUK OP W om te springen.
  • DRUK OP E om aan te vallen.

Speler twee

  • DRUK OP PIJL-OMHOOG om te springen.
  • DRUK OP M om aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om te spelen!

  1. Drunken Boxing 2
  2. Squid Fighter
  3. Boxing Random
  4. Fire vs. Water Rights

Wie is de maker?

Pixel Smash Duel is gemaakt door RHM Interactive.