Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Draw 2 Save - Stickman Rescue

Draw 2 Save: Stickman Rescue is een puzzelspelletje waarin het jouw missie is om de stokpoppetjes van verschillende gevaarlijke situaties te redden door lijnen en vormen te tekenen.

Hoe speel je Draw 2 Save: Stickman Rescue?

In elk level is het gevaar nader: er speelt zich een scenario af wat slecht gaat aflopen als je niet snel ingrijpt! Klik en sleep met je muis of touchscreen om een lijn, blok, bal of ander object te tekenen om de stickman te redden. Je kunt bijvoorbeeld de scherpe pieken bedekken, een vallend poppetje vangen of op een andere manier je pen tussen de stickman en het gevaar zetten.

Om elk level te halen en de poppetjes te redden moet je naar creatieve oplossingen zoeken. Wanneer je tekening af is, gaat de tijd weer lopen en zul je zien of jouw oplossing werkt of niet. Het spel telt drie seconden af waarin je stickman moet overleven. Als je idee niet gewerkt heeft, kun je het level opnieuw proberen.

Spelbesturing

Op laptop of computer kun je de muis gebruiken om te tekenen. Op een tablet of telefoon gebruik je het touchscreen. Klik en beweeg om een lijn te starten, maar let op: als je loslaat start de tijd en kun je niet meer verder tekenen. Je tekening moet dus uit één lijn bestaan.

Games die lijken op Draw 2 Save: Stickman Rescue

Als je deze game leuk vindt, dan kun je ook eens Stickman Draw the Bridge of Draw Climber proberen.

Wie heeft Draw 2 Save: Stickman Rescue gemaakt?

Deze puzzelgame is ontwikkeld door Dinmo Games.

Wanneer is deze game uitgekomen?

Draw 2 Save: Stickman Rescue is verschenen in juni 2023.