Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Cursed Treasure 1 1/2

Cursed Treasure One and a Half is een getrouwe remake van het originele tower defense spelletje. Eerst was dit spel namelijk alleen beschikbaar als Flash game. Bescherm je magische edelstenen tegen de hordes monsters en dieven. Bouw torens langs het pad en upgrade ze om je edelstenen te bewaken.

Hoe speel je Cursed Treasure One and a Half?

Bescherm je schatten door torens te bouwen langs de kant van de weg. De torens schieten automatisch naar vijanden die binnen bereik komen. Laat de binnenvallende soldaten en dieven er niet vandoor gaan met de kostbare edelstenen die aan het einde van de weg verborgen liggen. Als je alle edelstenen verliest, dan verlies je de strijd. 

Torens bouwen en upgraden

Er zijn 3 verschillende soorten torens: Dens, Crypts en Temples (hutten, graftomben en tempels). Elke soort kan alleen op een bepaald terrein gebouwd worden. De groene Dens kunnen alleen worden neergezet op de heuvels met gras. De Blauwe Crypten behoren tot het rijk van sneeuw en ijs. De vurige tempels moeten gebouwd worden op vulkanische gesteente. Klik in het menu op de toren die je wilt kiezen en plaats hem op een open plek in het bijbehorende terrein.

Je verdient goud voor iedere vijand die je doodt. Gebruik dit geld om je torens te upgraden en maak ze steeds sterker. Wanneer je een toren kunt upgraden zie je het woord “UP” in groene letters boven de toren verschijnen. Na de eerste paar upgrades kun je ook speciale aanvallen uitkiezen voor iedere toren.

Magische spreuken gebruiken

Bij grote aantallen of extra sterke vijanden kun je meer schade aanrichten door magische spreuken uit te spreken. Selecteer één van de drie beschikbare spreuken en tik vervolgens op je doelwit om een magische aanval te gebruiken. Je kunt deze spreuken zo vaak gebruiken als je wilt, maar iedere keer hebben ze wel wat tijd nodig om na gebruik te herladen.

Spelbediening

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Linker muisknop om een toren te selecteren
  • Klik op de toren en selecteer de upgrade optie
  • Gebruik de magische bijl om meer open plekken langs de weg te creëren  

Soortgelijke spelletjes

Als je genoten hebt van dit nostalgische TD spel zou je zeker ook eens één van de volgende games uit onze collectie moeten proberen:

  1. Archer Master 3D: Castle Defense
  2. Cursed Treasure 2
  3. Jungle TD
  4. Atari Centipede

Wie is de maker van Cursed Treasure One and a Half?

Cursed Treasure One and a Half is gemaakt door Iriysoft.