Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Aqua Blitz 2

Keer terug naar een betoverend onderwaterkoninkrijk in Aqua Blitz 2. Hoe snel kun jij alles bij elkaar zoeken in dit drie-op-een-rijpuzzelspelletje?

Pearl de zeemeermin wacht om je te begroeten. Ze gaat met je mee op een magisch avontuur terwijl je verschillende schelpen en dieren bij elkaar probeert te zoeken in dit schattige en charmante online spelletje van Softgames. Er zijn meer dan 700 levels, dus het wordt een lange reis! Er zijn ook dagelijkse beloningen die je kunt verzamelen.

Hoe speel je Aqua Blitz 2?

Werk samen met Pearl de zeemeermin terwijl je verschillende schelpen en dieren in groepjes van drie of meer plaatst in dit combinatiespelletje. Er zijn een heleboel dingen die je onderweg kunt verdienen, waaronder krachtige boosters.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om items naar verschillende plekken op het bord te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Groot fan van puzzelspelletjes? Check dan deze!

  1. Match Adventure
  2. Skydom
  3. Emoji Game
  4. Block Champ

Wie is de maker 2?

Aqua Blitz 2 is gemaakt door Softgames.