Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Forest Match 2

Ga in Forest Match 2 op reis door een betoverd koninkrijk. Verken het bos en verzamel besjes, nootjes, paddestoelen en meer in dit mooie match-3 spelletje.

Je tocht door de bossen begint in een schattig klein dorpje een fee op je wacht. Ze leert je alles wat je moet weten voordat je met dit puzzelspelletje aan de slag gaat. Maak rijtjes van drie of meer van de zelfde voorwerpen en speel de paddenstoelen, bessen en bloemen van het bord.

In ieder level is er ook een bepaalde opdracht die je uit moet spelen. Wees voorzichtig, want je krijgt per level maar een beperkt aantal zetten om de opdracht klaar te spelen. Gelukkig zijn er heel wat boosters die je onderweg kunt verdienen en verzamelen.

Hoe speel je Forest Match 2?

Zet in dit puzzel spelletje de identieke planten, noten en andere voorwerpen in rijtjes en kolommetjes van drie of meer. Zo speel je ze van het bord. Er komen weer nieuwe icoontjes naar beneden tuimelen om de lege gaten te vullen. Zo ontstaan er weer nieuwe combinaties die je kunt maken.

Laat steeds twee icoontjes die naast elkaar liggen op het bord van plaats wisselen. Als je dit doet, moet de zet die je maakt wel direct een geldige combo opleveren, anders verspringen de voorwerpen weer terug naar hun oorspronkelijke plek.

Als opdracht moet je soms bepaalde voorwerpen verzamelen, zoals bijvoorbeeld 12 blauwe bessen. Of je moet vakjes die op slot zitten vrijspelen, de vakjes waar gras op ligt schoonvegen, of bepaalde voorwerpen tot de onderste regel laten vallen.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS of je vinger om een icoontje te pakken en naar een aangrenzend vakje te verslepen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze grappige puzzelspelletjes uit onze collectie:

  1. Yummy Tales 2
  2. Tropical Merge
  3. Shaun the Sheep: Flock Together
  4. Lost Island 3

Wie is de maker van Forest Match 2?

Forest Match 2 is gemaakt door Softgames.