HTML5-spellen

 • FreeCell Blauw
  Spelen
  FreeCell Blauw
  1135075 keer gespeeld

  Dit is een race tegen de klok! Hoe snel kun jij alle kaarten van de stok in de juiste vakken plaatsen? Speel zo snel als je kan in deze leuke en uitdagende versie van het traditionele kaartspel.

 • Best Classic Solitaire
  Spelen
  Best Classic Solitaire
  849709 keer gespeeld

  Je kunt je Patiencevaardigheden verbeteren met deze online kaart-game. Je kunt ook twee verschillende speelwijzen uitproberen. Paar de kaarten zo snel als je kunt.

 • Aqua Blitz
  Spelen
  Aqua Blitz
  808388 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een betoverend onderwaterrijk in dit leuke 3-op-een-rij-spel. Probeer de schelpen en andere exotische wezens zo snel mogelijk te verbinden. Je kunt ook speciale dagbonussen verdienen, maar let goed op, want je hebt maar een beperkt aantal zetten per level.

 • Pet Connect: Klassiek
  Spelen
  Pet Connect: Klassiek
  646257 keer gespeeld

  De tijd is bijna om! Kun je al deze schattige dieren matchen? Ze wachten allemaal op jou in deze schattige online versie van het klassieke Mahjong-bordspel.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  503033 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  337237 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Stickman Archer 2
  Spelen
  Stickman Archer 2
  334008 keer gespeeld

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Back to Candyland: Episode 1
  Spelen
  Back to Candyland: Episode 1
  325827 keer gespeeld

  Mmm... de overwinning heeft nog nooit zo zoet gesmaakt!

 • Mahjong solitaire
  Spelen
  Mahjong solitaire
  321032 keer gespeeld

  Verbeter je Mahjong-vaardigheden met deze online versie van het klassieke spel. Match zo snel mogelijk de tegels op elk bord. De klok begint te tikken nadat je de eerste zet hebt gedaan.

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  309005 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Spider Solitaire 2: Suits
  Spelen
  Spider Solitaire 2: Suits
  304751 keer gespeeld

  Hoe snel kun je alle kaarten in deze versie van het klassieke spel koppelen? Je speelt met slechts twee kleuren in plaats van vier, dus het is perfect voor zowel ervaren als nieuwe spelers.

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  297159 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Freecell basis
  Spelen
  Freecell basis
  295559 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle kaarten combineren in deze uitdagende versie van Freecell? Bekijk de kaarten met aandacht en doe je best om de tafel zo snel mogelijk leeg te maken.

 • Gummieblokken
  Spelen
  Gummieblokken
  241590 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!

 • Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Mahjong: Klassiek
  185874 keer gespeeld

  Neem een hap uit deze heerlijke versie van het geliefde bordspel. Hoe snel kun je alle heerlijke hamburgers, frietjes en andere lekkernijen matchen met de tegels?

 • Spin solitaire groot
  Spelen
  Spin solitaire groot
  159723 keer gespeeld

  Waarom zou je deze online versie van het traditionele kaartspel niet uitproberen? Je kan met één, twee of zelfs vier kleuren spelen. Hoe snel combineer jij alle kaarten bij elk van de uitdagende spelmodes?

 • Spider Solitaire: meester
  Spelen
  Spider Solitaire: meester
  153712 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende en uitdagende spelmodi te wachten. Probeer het met één, twee of zelfs vier kleuren. Kun je alle kaarten van de tafel wissen en heel veel bonuspunten verdienen?

 • Candy Rain 5
  Spelen
  Candy Rain 5
  151374 keer gespeeld

  Het gaat weer regenen! Keer terug naar dit met snoep gevulde koninkrijk voor weer een serie spannende uitdagingen in deze drie-op-een-rij-puzzelgame. Verwijder alle snoepjes van het bord terwijl je munten en nuttige boosters verzamelt.

 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  149454 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • Mijn ministadje
  Spelen
  Mijn ministadje
  148089 keer gespeeld

  Dit kleine stadje is klaar om flink uit te breiden! Baan je een weg door de stad en verbind alle helmen, zonnepanelen en andere dingen met elkaar in dit drie-op-een-rij-spel. Onderweg kun je handige boosters oppikken.

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  144155 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  143463 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Groen mahjong
  Spelen
  Groen mahjong
  104766 keer gespeeld

  Kies welke stenen je wilt gebruiken in deze online versie van het klassieke bordspel mahjong. Er zijn ook nog verschillende moeilijkheidsniveaus. Denk je dat jij het moeilijkste niveau kunt voltooien?

 • Neonbiker
  Spelen
  Neonbiker
  103155 keer gespeeld

  Deze biker staat op het punt om aan een van de moeilijkste racecircuits ter wereld te beginnen. Kun jij hem helpen met het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts in dit intense, futuristische racespel?

 • Temple Jewels
  Spelen
  Temple Jewels
  99605 keer gespeeld

  Meer dan 100 leuke levels vol spanning wachten op jou in deze betoverde tempel. Kan jij alle gekleurde juwelen met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel? Als je vast komt te zitten, zwaai dan met je magische staf om de weg weer vrij te maken.

 • 2020!
  Spelen
  2020!
  97075 keer gespeeld

  Leg deze blokken op de juiste plek en kijk of ze allemaal op het veld passen.

 • Uitbraak uit de gevangenis 2
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis 2
  95219 keer gespeeld

  Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!

 • Paren zoeken: Klassiek
  Spelen
  Paren zoeken: Klassiek
  89933 keer gespeeld

  Ontzettend veel schattige en knuffelige dieren die op je wachten in deze online versie van het klassieke Mahjong bordspel. Hoe snel kun je ze allemaal matchen?

 • Wereldtoer boogschutten
  Spelen
  Wereldtoer boogschutten
  79420 keer gespeeld

  Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!

 • Freecell solitaire basis
  Spelen
  Freecell solitaire basis
  78069 keer gespeeld

  Dit is een vereenvoudigde versie van Freecell die uistekend is voor beginners en ook voor meer ervaren spelers. Hoe snel kan jij de kaarten met elkaar combineren en ze naar de lege cells aan de bovenkant van de tafel verplaatsen?

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  77465 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Uitbraak uit de gevangenis
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis
  75217 keer gespeeld

  Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?

 • Spider Solitaire-tijd
  Spelen
  Spider Solitaire-tijd
  75023 keer gespeeld

  De tijd is rijp om deze online versie van het populaire kaartspel te spelen. Er zijn verschillende en uitdagende modi die je kunt uitproberen. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, probeer de eenvoudige versie die maar één kleur gebruikt. Ervaren spelers zullen zeker enthousiast zijn over de moeilijke modus met alle vier de kleuren.

 • Levensmiddelpuzzels
  Spelen
  Levensmiddelpuzzels
  68976 keer gespeeld

  Hoe snel kun je al deze lekkere puzzels in elkaar krijgen? Je kunt ze weer samenstellen op drie verschillende, op je vaardigheden gebaseerde manieren in deze uitdagende online-game.

 • Klondike Solitaire
  Spelen
  Klondike Solitaire
  68548 keer gespeeld

  De klok begint te tikken na je eerste zet in deze intense versie van het klassieke kaartspel. Haal jij het binnen de tijd door slimme beslissingen te nemen?

 • Knife Hit
  Spelen
  Knife Hit
  64666 keer gespeeld

  Er staat je een echte uitdaging te wachten in dit intense actiespel. Hoeveel messen kun je gooien naar deze draaiende boomstammen? Gebruik elk mes om elk level te voltooien. Er staan je ook heftige baasgevechten te wachten. Denk je dat je het allemaal aankan?