Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Gun Rush

Gun Rush is een verslavend hypercasual spelletje waarin je wapens en soldaten kunt verzamelen om de eindbazen te verslaan.

Hoe speel je Gun Rush?

Ren over de hindernisbaan en door de gemarkeerde poortjes om voorwerpen te verzamelen. Blauwe poortjes voegen een wapen of meer soldaten toe. Rode poortjes kosten je juist soldaten uit je team.

Ontwijk de hindernissen op het parcours om te voorkomen dat je nog meer strijders verliest. Kies de beste wapens om de eindbazen te verslaan. Een zwaard verslaat bijvoorbeeld gemakkelijk een aanvaller met knuppel, maar maakt weinig kans tegen een eindbaas die een machinegeweer vastheeft…

Verzamel zoveel mogelijk stokfiguurtjes. Aan het einde van elk level moet je door een aantal rode poorten rennen. Kies de route die je leger het minst doet krimpen en probeer de geldkist achter de finishlijn te bereiken.

Spelbesturing

  • Gebruik de pijltjestoetsen om je team te besturen
  • Je kunt ook de muis gebruiken (of je vinger, op mobiele apparaten met touchscreen)

Speel meer gratis spelletjes zoals Gun Rush

Als je dit spelletje leuk vindt, neem dan ook een kijkje bij onze andere online renspelletjes. Probeer bijvoorbeeld het soortgelijke shooter spelletje Merge 2048 Gun Rush. Of ontwijk de dodelijke vallen in het populaire actiespel Vex 6.

Wie is de maker van Gun Rush?

Gun Rush is gemaakt door IT-Hype.

Wanneer werd Gun Rush voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 22 februari 2024.