Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Farm Match Seasons 2

Farm Match Seasons 2 is een puzzelspelletje met prachtige stenen, en speelt zich af op een boerderij. Leg drie of meer van dezelfde stenen op een rijtje om het fruit, de groenten en andere producten te verzamelen. Ruim het grind op en speel ook allerlei andere vergrendelde stenen weg!

Hoe speel je Farm Match Seasons 2?

Bovenaan het scherm zie je een bordje. Hier staan de voorwerpen die je in elk level moet verzamelen. Ook zie je hier hoeveel zetten je nog over hebt om deze taken te voltooien. Speel de voorwerpen van het bord door drie of meer van dezelfde stenen verticaal of horizontaal op een rijtje te leggen.

Je kunt de icoontjes verplaatsen door telkens twee stenen die naast elkaar liggen van plaats laten wisselen. De ruil moet echter wel direct een geldige combo opleveren. Klik op een steen en sleep deze in de richting van de steen waarmee je ‘m van plek wilt laten ruilen.

Je kunt ook bommen vrijspelen door rijtjes te maken met vier of vijf van dezelfde stenen. Deze bommen kun je zelfs samenvoegen om een nog grotere explosie te veroorzaken. Alle zetten die nog zijn nadat je de taken hebt voltooid, worden ook tot bommen omgezet voor een laatste cascade aan explosies en bonuspunten!

Speel meer leuke online spelletjes zoals Farm Match Seasons 2 gratis

Als je dit spelletje leuk vindt, kijk dan ook eens op onze Softgames pagina om nog veel meer puzzelspellen van deze ervaren gamestudio te spelen. 

Probeer bijvoorbeeld het kaartspelletje Solitaire Story Tripeaks 4, of speel ook de eerste aflevering van Farm Match Seasons op onze site.

Wie is de maker van Farm Match Seasons 2?

Farm Match Seasons 2 is gemaakt door Softgames. 

Wanneer werd Farm Match Seasons 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 6 mei 2024.