Populair

 
 • World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  101917 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • 1001 Arabische nachten
  Spelen
  1001 Arabische nachten
  762509 keer gespeeld

  Iedereen weet dat Arabische woestijnen vol schatten liggen...

 • Klondike
  Spelen
  Klondike
  858266 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  66660 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Geometry Dash Online
  Spelen
  Geometry Dash Online
  101658 keer gespeeld

  Stel je reactievaardigheden op de proef in dit razendsnelle spel waarin je moet springen om tegemoetkomende objecten te ontwijken.

 • Royal Dice
  Spelen
  Royal Dice
  299388 keer gespeeld

  Gooi de dobbelstenen en neem het online op tegen andere fans!

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  392059 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  120220 keer gespeeld
 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  70005 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  258463 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Tuinverhalen
  Spelen
  Tuinverhalen
  23450 keer gespeeld

  Deze charmante dwergen proberen in hun betoverde koninkrijk overal tuinen schoon te maken. Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken in deze magische drie-op-een-rij puzzelgame. Help jij ze een handje terwijl ze boosters en hun puzzeltalenten inzetten om fruit, bloemen en nog veel meer met elkaar te matchen?

 • Concurrerende prinsessen
  Spelen
  Concurrerende prinsessen
  47254 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen hebben een oogje op dezelfde jongen. O, jee! Welke van hen wordt zijn vriendin in dit wilde online spel voor meiden? Geef beide prinsessen handige modetips, terwijl ze outfits, accessoires en coole kapsels kiezen die helpen om zijn hart te veroveren.

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  158105 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  90088 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

 • Ellie: geruïneerde trouwdag
  Spelen
  Ellie: geruïneerde trouwdag
  2393 keer gespeeld

  Ellie's grote dag is een regelrechte ramp! Kan jij haar helpen om er het beste van te maken in deze online bruiloftsimulatiegame? Ze moet de ontvangsthal repareren, de taart weer mooi maken en de perfecte bruidsjurk uitkiezen.

 • Sneeuwbal.io
  Spelen
  Sneeuwbal.io
  2849 keer gespeeld

  Hoelang kun jij op deze met sneeuw bedekte platforms blijven rijden in dit schattige io-spel? Ontwijk de andere spelers en probeer een zo groot mogelijke sneeuwbal te maken waarmee je je tegenstanders van het platform kunt stoten.

 • Neonbiker
  Spelen
  Neonbiker
  111956 keer gespeeld

  Deze biker staat op het punt om aan een van de moeilijkste racecircuits ter wereld te beginnen. Kun jij hem helpen met het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts in dit intense, futuristische racespel?

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  364665 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • 3D Mahjong
  Spelen
  3D Mahjong
  166374 keer gespeeld

  Speel alle paren weg van het bord.

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  95643 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  Spelen
  Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  16578 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw land, een nieuwe beruchte overval. Bob, de wereldberoemde dief, gaat naar Japan voor zijn volgende grote klus. Kun jij hem helpen wetenschappers, beveiligingsmedewerkers, politie en zelfs mummies te ontwijken terwijl hij talloze waardevolle artefacten probeert te stelen?

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  224172 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  112916 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Vossensimulator
  Spelen
  Vossensimulator
  24095 keer gespeeld

  Hoe zou het zijn om een vos te zijn? Dat is een lastige vraag, maar in dit simulatiespel kun je erachter komen! Ga samen met een virtuele vos op zoek naar eten, ontwijk de vervelende boeren en help je schattige vossenfamilie.

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spelen
  Butterfly Kyodai Classic
  178159 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Drop Blocks
  Spelen
  Drop Blocks
  74285 keer gespeeld

  Combineer groepen van 3 of meer blokken van dezelfde kleur om ze weg te spelen.

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  3011 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Mahjong Connect
  Spelen
  Mahjong Connect
  383160 keer gespeeld

  Speel deze unieke versie van het klassieke bordspel. Probeer alle gelijke tegeltjes binnen de tijd met elkaar te verbinden. Zal het jou lukken om het volledige bord leeg te krijgen voordat de tijd om is?

 • Agar.io
  Spelen
  Agar.io
  154729 keer gespeeld
 • BomberPengu
  Spelen
  BomberPengu
  124951 keer gespeeld

  Blaas je tegenstander uit de ijsarena, Bomberman!

 • Tiles of the Unexpected
  Spelen
  Tiles of the Unexpected
  109380 keer gespeeld

  Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van dit level.

 • Liefdestest 3
  Spelen
  Liefdestest 3
  81457 keer gespeeld

  Is het echte liefde of blijkt de liefde te zijn bekoeld? Ontdek het zelf via de liefdestest in dit online spel. Voer je naam in en die van je liefde en zie wat er gebeurt.

 • Magische paren
  Spelen
  Magische paren
  95076 keer gespeeld

  Alleen de beste puzzelaars kunnen alle dierenparen vinden!

 • Happy Glass
  Spelen
  Happy Glass
  2711 keer gespeeld

  Voor dit leuke zwaartekrachtspelletje heb je razendsnelle reflexen nodig. Denk je dat jou het lukt om de blokken te verwijderen of de glazen met water te vullen? Laat maar 'ns zien dan!

 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  133557 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Handleiding bij het uitmaken
  Spelen
  Handleiding bij het uitmaken
  4512 keer gespeeld

  Liv heeft het net uitgemaakt met haar vriendje! Help jij haar beste vriendinnen in deze online game ervoor te zorgen dat ze hem snel weer vergeet? Je moet haar tranen drogen, haar een make-over game, een paar nieuwe outfits uitzoeken en nog veel meer.