• Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  974249 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  192275 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Rallyvoetbal
  Spelen
  Rallyvoetbal
  134915 keer gespeeld

  De man van de wedstrijd? Jouw gigantische Hummer!

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  117192 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Gold Strike
  Spelen
  Gold Strike
  116011 keer gespeeld

  Graaf de mijn uit tot je goud vind, maar pas op dat je niet vast komt te zitten!

 • Auto's 3D
  Spelen
  Auto's 3D
  102190 keer gespeeld

  Neem het op tegen de klok of tegen een vriend in dit spannende 3D-spel. Kies gewoon een auto en ga naar de start. Maar haast je, want de race kan elk moment beginnen.

 • Hill Racing Challenge
  Spelen
  Hill Racing Challenge
  91950 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart alle natuurwetten in dit verslavende racespelletje.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  74843 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  64141 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Thug Racer
  Spelen
  Thug Racer
  54184 keer gespeeld

  Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?

 • Mijn auto parkeren 2
  Spelen
  Mijn auto parkeren 2
  49504 keer gespeeld

  Rijden kan iedereen, maar parkeren is een stuk lastiger. Kun jij je auto inparkeren zonder de obstakels te raken?

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  49385 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Rallyrijder 2
  Spelen
  Rallyrijder 2
  48218 keer gespeeld

  Stap in je rallywagen en rij razendsnel rondjes over het racecircuit!

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  47466 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Truck Driver Crazy Road
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road
  44190 keer gespeeld

  Kun jij deze ladingen over de meest zwaarste en gevaarlijke routes ter wereld transporteren? Kruip achter het stuur van deze vrachtwagen en ontdek of je op enge routes en door griezelige paden in bossen, woestijnen en andere gevaarlijke plekken durft te rijden in dit intense simulatiespel.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  43274 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Monster Truck Soccer
  Spelen
  Monster Truck Soccer
  39953 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo voetbal gespeeld! Spring in de cabine van een monstertruck en zet je schrap om je land te verdedigen in een internationaal toernooi. Neem het op tegen enkele van de beste coureurs ter wereld in dit wilde sportspel. Kun jij voorbij de concurrentie schieten en talloze doelpunten scoren?

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  35902 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • 3D Car Simulator
  Spelen
  3D Car Simulator
  35227 keer gespeeld

  Verken een van de drie kaarten in dit leuke 3D-auto simulatiespel. Schakel erop los terwijl je door gevaarlijke bochten scheurt met snelheden van ruim 140 km/u.

 • Buggy Simulator
  Spelen
  Buggy Simulator
  34806 keer gespeeld

  Spring op deze coole strandbuggy en race door de kleine stad. De straten zijn praktisch uitgestorven dus je kunt je helemaal uitleven: voer vette stunts uit en geef plankgas in dit stoere racespel.

 • Formula Racer
  Spelen
  Formula Racer
  34152 keer gespeeld

  Geef plankgas en scheur het asfalt aan flarden!

 • Long Bus Driver 2
  Spelen
  Long Bus Driver 2
  32910 keer gespeeld
 • Maximale acceleratie
  Spelen
  Maximale acceleratie
  31989 keer gespeeld

  Kies een wagen en geef plankgas in dit intense 3D-racespel. Probeer de finish zo snel mogelijk te bereiken om geld te verdienen en betere auto's te kopen. Kun jij al je tegenstanders verslaan?

 • Parking Mania
  Spelen
  Parking Mania
  31861 keer gespeeld
 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  31383 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spelen
  Extreme Off-Road Cars 2
  30537 keer gespeeld

  Deze verraderlijke bergwegen zijn niet bedoeld voor angsthazen! Kan jij ze een voor een helemaal uitrijden? Je moet voor elke weg een gepast voertuig kiezen in dit uitdagende 3D autorijdspel. Kruip achter het stuur van een militaire vrachtwagen, een muscle car met krachtige motor en nog veel meer.

 • Speed Racing Pro 2
  Spelen
  Speed Racing Pro 2
  27354 keer gespeeld

  In dit coole racespel bepaal jij hoe je je tegenstanders wilt verslaan. Wil je als eerste de finish bereiken, of schakel je ze uit in een race tegen de klok? De keuze is aan jou!

 • New York Taxi License 3D
  Spelen
  New York Taxi License 3D
  25437 keer gespeeld
 • Parking Passion
  Spelen
  Parking Passion
  25025 keer gespeeld

  Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.

 • Car Park Challenge
  Spelen
  Car Park Challenge
  23477 keer gespeeld

  Ga op zoek naar een parkeerplaats en parkeer voorzichtig je auto!

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spelen
  Hot Wheels: Track Builder
  23257 keer gespeeld

  Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spelen
  Road of Fury: Desert Strike
  20342 keer gespeeld

  De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.

 • City Rider
  Spelen
  City Rider
  19277 keer gespeeld

  Oefen je virtuele rijkunsten in een van de drie kaarten. Zoef door steden of raas door woestijnen in dit spannende racspel.

 • Race-nitro
  Spelen
  Race-nitro
  18444 keer gespeeld

  Haal jij de eindstreep van een van deze intense races? Verzamel nitroboosters terwijl je door een bos, woestijn en stad raast in dit spannende racespel?

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  17734 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Car Challenger
  Spelen
  Car Challenger
  17555 keer gespeeld

  A thrilling racing challenge is about to begin. Jump behind the wheel and get ready to drive like mad in this 3D racing game. Just pick out your favorite car before you head to the starting line.