Offroad spelletjes

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spelen
  Madalin Stunt Cars 2
  1993937 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  229856 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  73133 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • Offroad monstertrucks
  Spelen
  Offroad monstertrucks
  2123 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een offroad avontuur in een van deze snelle bakken! Spring achter stuur van een monster truck voordat je op verkenning gaat in de drie maps van deze online autorijgame.

 • Indische 3D trucksimulator
  Spelen
  Indische 3D trucksimulator
  1266 keer gespeeld

  In deze realistische 3D autorijsimulator staan je tientallen uitdagende levels en missies te wachten. Kan jij je goederen veilig transporteren terwijl je het platteland van India doorkruist? Spring achter het stuur van deze enorme vrachtwagens en probeer voordat de tijd op is elke losplek te bereiken.

 • Treintrekkende tractor
  Spelen
  Treintrekkende tractor
  4546 keer gespeeld

  In erg afgelegen gebieden kan het lastig zijn om treinwagons te transporteren. Daarom gebruik je in dit online simulatiespel een aantal tractors. Probeer de wagons en andere treinonderdelen over de rails op de hellingen van het ruige gebergte te trekken. Kun jij ze allemaal naar de juiste stations brengen?

 • ATV Quad Racing
  Spelen
  ATV Quad Racing
  28050 keer gespeeld

  Off-road racen is helemaal te gek, vooral als je op een quad rijdt. Zet je dus schrap om in deze online game wat modder in de rondte te slingeren terwijl je het opneemt tegen extreem taaie tegenstanders. Onderweg verzamel je munten om betere motoren te kopen voor nieuwe races.

 • Agame Moto Rider Legends
  Spelen
  Agame Moto Rider Legends
  6264 keer gespeeld

  Groei jij uit tot een legende in deze waanzinnige motorrijgame? Probeer drie verschillende maps en test een politiemotor, een racemotor en nog veel meer!

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spelen
  Extreme Off-Road Cars 2
  38042 keer gespeeld

  Deze verraderlijke bergwegen zijn niet bedoeld voor angsthazen! Kan jij ze een voor een helemaal uitrijden? Je moet voor elke weg een gepast voertuig kiezen in dit uitdagende 3D autorijdspel. Kruip achter het stuur van een militaire vrachtwagen, een muscle car met krachtige motor en nog veel meer.

 • 3D autosimulator
  Spelen
  3D autosimulator
  3016 keer gespeeld

  In deze 3D autogame maak je een ritje in drie verschillende en ontzettend gave auto's. Probeer de rallywagen of spring achter het stuur van de politieauto. Verder kan je op verkenning gaan in drie verschillende omgevingen.

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  5349 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Truck Trials
  Spelen
  Truck Trials
  38566 keer gespeeld

  Overleef jij al deze intense hindernisbanen? Op de banen liggen autowrakken, versperringen, gaten en andere dingen die je monstertruck kunnen slopen. Kies een supercoole bak uit voordat je deze doldwaze uitdagingen aangaat in dit online racespel.

 • Agame Stunt Cars
  Spelen
  Agame Stunt Cars
  93091 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn eindeloos in deze te gekke autorijgame. Pas je auto aan voordat je door loopings scheurt en de lucht invliegt.

 • Rocket Soccar
  Spelen
  Rocket Soccar
  11011 keer gespeeld

  Je hebt vast weleens voetbal gespeeld, maar wat dacht je van voetkar? Neem de controle over deze raketaangedreven robotvoertuigen terwijl ze het veld opscheuren en tientallen goals proberen te scoren. Leid jou team naar de overwinning terwijl je het tegen andere spelers van over de hele wereld opneemt in dit spannende multiplayer sportspel.

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  154692 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Extreme terreinwagens
  Spelen
  Extreme terreinwagens
  4392 keer gespeeld

  Zet je schrap om terreinen te verkennen in dit spannende 3D-racespel. Kies een wagen en volg het pad. Koop tussen levels door upgrades die je helpen om aan kop te blijven tijdens lastige competities.

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  28758 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Evo-F2 Racing
  Spelen
  Evo-F2 Racing
  5223 keer gespeeld

  In deze te gekke 3D racegame kan je meerdere voertuigen uitproberen. Maak een ritje in een gave sportwagen of probeer topsnelheden te bereiken in een oude pick-up of grondverzetmachine!

 • Off-roadrace V5
  Spelen
  Off-roadrace V5
  21849 keer gespeeld

  Race off-road in het meest doldwaze racespel. Raas door woestijnen, de wildernis en scheur zelfs over de stoep terwijl je ondertussen de beste racers eruit probeert te rijden.

 • Monstertruck: bospost
  Spelen
  Monstertruck: bospost
  8284 keer gespeeld

  Dit bos is een van de meest moeilijk begaanbare plekken in het land. Denk je dat het je lukt om deze kratten op het juiste adres te bezorgen? Spring achter het stuur van een monstertruck en ontdek of jij het in je hebt om alle bestellingen veilig af te leveren.

 • Olietanker besturen
  Spelen
  Olietanker besturen
  4328 keer gespeeld

  Het is geen makkie om een vrachtwagen vol explosieve olie te besturen, vooral niet in deze realistische 3D simulatiegame. Spring in de cabine van een tanker, kruip achter het stuur en probeer over een hele reeks gevaarlijke bergwegen te rijden. Vermijd andere chauffeurs en pas op voor rollende stenen en een paar vreselijk lastige bochten.

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  3521 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Motorcross-wedstrijden: offroad
  Spelen
  Motorcross-wedstrijden: offroad
  1866 keer gespeeld

  Kan jij alle eindstrepen bereiken die in deze te gekke racegame al op je staan te wachten? Spring op je motor en zet je schrap voor het eerste parcours. Je moet exploderende mijnen ontwijken terwijl je van hellingen afspringt en op zwaaiende platformen hopt.

 • Rallyvoetbal
  Spelen
  Rallyvoetbal
  129249 keer gespeeld

  De man van de wedstrijd? Jouw gigantische Hummer!

 • Dolle stuntwagens
  Spelen
  Dolle stuntwagens
  17954 keer gespeeld

  Je kan een eindeloze hoeveelheid coole stunts uitvoeren in dit freewheel rijspel. Vlieg van hellingen af en race door 360-graden loopings in oude pick-ups, militaire voertuigen en nog veel meer. Maar als je echt je kunsten wilt laten zien, duik dan achter het stuur van een jaren 70 muscle car of een modernere sportwagen.

 • Racen met je monstertruck
  Spelen
  Racen met je monstertruck
  24839 keer gespeeld

  Deze gigantische wagens laten zich door niets en door niemand tegenhouden.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  13650 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  14684 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Terreinrijden
  Spelen
  Terreinrijden
  21 keer gespeeld

  Stap in je monstertruck, geef plankgas en scheur naar de finish van dit zanderige racecircuit!

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  853 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

 • Zombie Derby 2
  Spelen
  Zombie Derby 2
  2069 keer gespeeld

  Hongerige zombies zijn niet het enige dat je aantreft op deze waanzinnig gevaarlijke hindernisbaan. Er zijn ook ladingen landmijnen! Pak het stuur van deze gewapende oogstmachine en probeer de finish te bereiken in dit te gekke racespel.

 • 4 x 4 terreinvoertuigen
  Spelen
  4 x 4 terreinvoertuigen
  2000 keer gespeeld

  In dit coole 3D-racespel kun je verschillende terreinvoertuigen uitproberen. Scheur door de stad in een truck, een ATV of zelfs een legerjeep!

 • 4x4 Rally
  Spelen
  4x4 Rally
  20 keer gespeeld

  Zorg dat je bij de eerste drie eindigt om in het volgende level te komen

 • Racing Rocket
  Spelen
  Racing Rocket
  0 keer gespeeld

  Ben jij goed genoeg om deze eindstrepen te halen? Bundel je krachten met Ironheart, Miss Pingu en andere te gekke coureurs in Racing Rocket. De volgende race kan elk moment beginnen!Je hebt nog nooit een 3D-rijspelletje als dit gespeeld! Jij zit achter het stuur van coole raketaangedreven voertuigen terwijl je voor roem en rijkdom racet. Verdien munten om upgrades te kopen terwijl je probeert om elke missie te voltooien of records te verbeteren in het speltype Oneindig spelen. 

  Madalin Stunt Cars 2 en Moto X3M zijn nog twee geweldige racespelletjes die je moet uitproberen! 

  Spelbediening 

  • PIJL-OMHOOG om te sturen. 
  • PIJL-RECHTS om te accelereren.  
  • PIJL-LINKS om te remmen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Dit spel is ontwikkeld door de Nederlandse gamestudio Azerion. 

  Speel op je mobiel 

  Apple App Store en Google Play.

 • 3D Monster Truck: Skyroads
  Spelen
  3D Monster Truck: Skyroads
  38 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn oneindig is dit 3D-racespel. Race door lussen en over schansen. Verzamel onderweg geld voor upgrades.

 • Monstertruck 3D
  Spelen
  Monstertruck 3D
  229 keer gespeeld

  Ben jij mans genoeg voor deze machtige monstertruck?