Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Night Offroad Cargo

Night Offroad Cargo is een mooi 3D-rijspelletje waarin je 's nachts allerlei materialen moet afleveren in een bergachtige en slecht verlichte omgeving. Kun jij het afleverpunt bereiken zonder dat de vaten brandbare en giftige stoffen uit je truck vallen?

Hoe speel je Night Offroad Cargo?

Rijd met je truck over de onverharde weg om je vracht af te leveren. De wegen zijn steil, hobbelig en meestal verlicht door vuurvliegjes, dus rijd voorzichtig en probeer op het pad te blijven. Je vervoert verschillende gevaarlijke materialen in je dieplader, dus zorg ervoor dat de vaten en kratten niet over de zijwand vallen.

Kijk uit voor hindernissen op de weg. Als je een gestreepte betonnen barrière op je pad ziet, betekent dit niet dat je de andere kant op moet. Kijk of je de ruimte hebt om eromheen te rijden. Het afleverpunt ziet er uit als een groot zwart-wit blok. Rij dit blok binnen om de levels uit te spelen.

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om de vrachtwagen te besturen.

Speel games die lijken op Night Offroad Cargo

Als je dit spelletje leuk vind, bekijk dan ook onze volledige verzameling vrachtwagen spelletjes. Of test je vaardigheden met de games uit onze verzameling 3D-spellen.

Wie is de maker van Night Offroad Cargo?

Night Offroad Cargo is gemaakt door Vitality Games.

Wanneer werd Night Offroad Cargo voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 12 december 2023.