Voertuig Spelletjes

 • Madalin Stunt Cars 2
  Spelen
  Madalin Stunt Cars 2
  2133487 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Met de bus bergopwaarts
  Spelen
  Met de bus bergopwaarts
  12952 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit gezegd dat het leven van een buschauffeur gemakkelijk is! Kun jij je passagiers naar hun bestemmingen brengen in deze 3D rijsimulator? Je mag een hele reeks bussen besturen en je routes komen langs lastige wegen vol bochten. Verbeter je virtuele autorijskills in de getimede modus of ga lekker rondrijden, overal en zolang je maar wilt.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  178313 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Moto X3M 5: zwembadfeest
  Spelen
  Moto X3M 5: zwembadfeest
  47418 keer gespeeld

  Na een duik in deze wilde en knotsgekke motorracegame verveel je je geen moment meer! De zwembaden langs dit prachtige strand zijn gigantisch en in een paar epic racetracks getransformeerd. Ze zijn allemaal gevuld met superscherpe pinnen, buizen, hellingen en zelfs loopings! Verzamel onderweg upgrades zoals raketboosters en haal als eerste de finish!

 • Agame Stunt Cars
  Spelen
  Agame Stunt Cars
  117024 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn eindeloos in deze te gekke autorijgame. Pas je auto aan voordat je door loopings scheurt en de lucht invliegt.

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  245557 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Dodemansrit
  Spelen
  Dodemansrit
  4826 keer gespeeld

  De auto's in deze knotsgekke racegame zien er misschien ongevaarlijk uit, maar zodra je een paar wapens, wat armor en andere features toevoegt zijn ze meteen een stuk vetter. Als je het einde van elke spannende wedstrijd wil halen, heb je duidelijk een paar upgrades nodig. Je komt loopings en exploderende vaten tegen en elke racer wil je in het stof laten bijten of het graf in helpen!

 • Auto parkeren aan de haven
  Spelen
  Auto parkeren aan de haven
  10665 keer gespeeld

  Kan jij in deze 3D autorijgame alle auto's parkeren zonder ergens tegenaan te botsen? Bestuur je auto door een drukke haven. Zorg ervoor dat je niet tegen zeecontainers, kranen en nog veel meer knalt terwijl je zo snel mogelijk te werk gaat! Verdien cash en koop tussen verschillende levels vette nieuwe auto's.

 • Wheely 7: Detective
  Spelen
  Wheely 7: Detective
  22177 keer gespeeld

  Je favoriete cartoon-auto is terug! Ben je klaar voor een nieuw en uitdagend avontuur met Wheely?

 • Race over de snelweg
  Spelen
  Race over de snelweg
  11394 keer gespeeld

  Dit stelletje scheurt in een coole cabriolet over de snelweg. Kun jij ervoor zorgen dat ze de controlepunten bereiken voordat de tijd om is in dit vette racespel?

 • Olietanker besturen
  Spelen
  Olietanker besturen
  6096 keer gespeeld

  Het is geen makkie om een vrachtwagen vol explosieve olie te besturen, vooral niet in deze realistische 3D simulatiegame. Spring in de cabine van een tanker, kruip achter het stuur en probeer over een hele reeks gevaarlijke bergwegen te rijden. Vermijd andere chauffeurs en pas op voor rollende stenen en een paar vreselijk lastige bochten.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spelen
  Extreme Off-Road Cars 2
  43451 keer gespeeld

  Deze verraderlijke bergwegen zijn niet bedoeld voor angsthazen! Kan jij ze een voor een helemaal uitrijden? Je moet voor elke weg een gepast voertuig kiezen in dit uitdagende 3D autorijdspel. Kruip achter het stuur van een militaire vrachtwagen, een muscle car met krachtige motor en nog veel meer.

 • Extreme terreinwagens
  Spelen
  Extreme terreinwagens
  7506 keer gespeeld

  Zet je schrap om terreinen te verkennen in dit spannende 3D-racespel. Kies een wagen en volg het pad. Koop tussen levels door upgrades die je helpen om aan kop te blijven tijdens lastige competities.

 • Driften met Russische Lada's
  Spelen
  Driften met Russische Lada's
  6612 keer gespeeld

  Deze klassieke Russische auto's zien er misschien traag en gammel uit, maar in deze waanzinnige autorijgame kun je ze volledig aanpassen. Tune je Lada tussen twee ritten in en verbeter hem met nieuwe features. Je kan er zelfs mee racen en driften door een parkeergarage, een hangaar en nog veel meer.

 • Verwoestende monstertruck
  Spelen
  Verwoestende monstertruck
  155497 keer gespeeld

  Vergeet niet je riem om te doen!

 • Indische 3D trucksimulator
  Spelen
  Indische 3D trucksimulator
  2213 keer gespeeld

  In deze realistische 3D autorijsimulator staan je tientallen uitdagende levels en missies te wachten. Kan jij je goederen veilig transporteren terwijl je het platteland van India doorkruist? Spring achter het stuur van deze enorme vrachtwagens en probeer voordat de tijd op is elke losplek te bereiken.

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  3406 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Extreme asfaltrace
  Spelen
  Extreme asfaltrace
  3365 keer gespeeld

  Bereik topsnelheden en scheur langs je tegenstanders in dit bloedstollende racespel. Kies een gepersonaliseerde nummerplaat voordat je naar de startlijn rijdt. Probeer in de verschillende spelmodussen de concurrentie te verslaan, zoals op het circuit en bij de snelheidsmeting.

 • Moto X3M
  Spelen
  Moto X3M
  161451 keer gespeeld

  Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.

  Moto X3M: Bike Racing is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Ado Stunt Car 2
  Spelen
  Ado Stunt Car 2
  19646 keer gespeeld

  Er staat weer een te gekke verzameling sportwagens op je te wachten in deze online autorijgame. Kies er maar eentje uit en zet je schrap om allerlei te gekke stunts uit te voeren. In elke map vind je een heleboel hellingen en loopings die je allemaal kan uitproberen.

 • Bike Ride
  Spelen
  Bike Ride
  2805 keer gespeeld

  Zou je ook wel eens met een motor over de coolste wegen ter wereld willen rijden, zonder dat je het gevaar loopt een snelheidsboete te krijgen? Grijp dan nu je kans in dit coole 3D-racespel! Kies een motor en scheur het asfalt aan flarden.

 • Car Challenger
  Spelen
  Car Challenger
  30524 keer gespeeld
  A thrilling racing challenge is about to begin. Jump behind the wheel and get ready to drive like mad in this 3D racing game. Just pick out your favorite car before you head to the starting line.
 • Race City
  Spelen
  Race City
  5939 keer gespeeld

  Word jij in dit spannende racespel de eerste coureur die over de finishlijn scheurt? Race door een stad met drukke straten, maar bots niet tegen de andere auto's in het verkeer. Om de eerste plaats te halen, moet je tijdens elke spannende wedstrijd snel maar veilig rijden.

 • Stock Car Hero
  Spelen
  Stock Car Hero
  11928 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemdste stockcarraces ter wereld in dit supercoole racespel. Spring achter het stuur, geef plankgas en laat je tegenstanders in het stof bijten. Verzamel de munten om tussen de races door upgrades, zoals betere banden en een sterkere motor, te kopen.

 • Treintrekkende tractor
  Spelen
  Treintrekkende tractor
  8032 keer gespeeld

  In erg afgelegen gebieden kan het lastig zijn om treinwagons te transporteren. Daarom gebruik je in dit online simulatiespel een aantal tractors. Probeer de wagons en andere treinonderdelen over de rails op de hellingen van het ruige gebergte te trekken. Kun jij ze allemaal naar de juiste stations brengen?

 • Car Eats Car 6
  Spelen
  Car Eats Car 6
  2475 keer gespeeld

  In deze levensgevaarlijke stad blijft iedereen op zijn hoede en zijn de auto's aan hun lot overgelaten! Kan jij dit dappere autootje helpen om veilig thuis te komen in dit knotsgekke actiespel? Hij zal het tegen kannibalistische moeten auto's moeten opnemen en door straten bezaaid met tonnen vol giftig afval racen! Gelukkig kan hij onderweg ladingen te gekke upgrades en wapens oppikken.

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  3075 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Mad Day 2: Special
  Spelen
  Mad Day 2: Special
  1898 keer gespeeld

  Het had zo'n leuke dag moeten worden. Maar toen doken er ineens aliens op, die vervolgens Fluffy ontvoerden: de superschattige inktvis van deze soldaat! En in Mad Day 2: Special ga jij Fluffy redden!


  In dit superspannende actiespel sla jij samen met de soldaat terug. Tijdens de missie rijd je rond in zijn stoere jeep. Gelukkig zitten er een raketwerper en een machinegeweer op. Perfect voor dit knotsgekke racespel! Je kunt ook munten verzamelen terwijl je rake klappen uitdeelt aan enorme buitenaardse konijnen, vervelende ufo's en ander intergalactisch gespuis.

  Vind je dit soort actiespellen leuk, probeer dan ook eens Happy Wheels, Mad Day: Car Shooting Game en het oorspronkelijke Mad Day 2

  Bediening

  Met PIJL-LINKS en PIJL-RECHTS bedien je de jeep en de soldaat. 
  Met PIJL-OMHOOG kun je springen. 
  Met SPATIE kun je schieten. 

  Over de maker

  Mad Day 2: Special is ontwikkeld door SMOKOKO LTD. Deze gamestudio is in 2010 opgericht en maakt apps, online spelletjes en mobiele games. 

  Speel op je mobiel

  Apple App Store en Google Play.

 • Monster Truck: City Parking
  Spelen
  Monster Truck: City Parking
  3943 keer gespeeld

  En jij dacht dat één auto parkeren al lastig genoeg was! Kun jij deze gigantische voertuigen op hele kleine plekken neerzetten in Monster Truck: City Parking

  Deze enorme trucks zijn ontworpen om wagens te verpletteren, niet om ernaast te staan! Rijd zo snel mogelijk door de stad terwijl je je op checkpoints richt en de perfecte parkeerplek vindt in dit spannendemonstertruckspel. Onderweg verdien je geld dat je uit kunt geven om nog coolere monstertrucks, auto's en zelfs busjes van te kopen.

  Truck Trials en Monster Truck Demolisher zijn nog twee fantastische truckspelletjes om te spelen! 

  Spelbediening

  Toetsenbord

  • PIJL-LINKS om naar links te rijden.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te rijden. 
  • PIJL-OMHOOG om gas te geven. 
  • PIJL-OMLAAG om af te remmen. 

  Muis

  • BEWEEG DE MUIS om de camera-instellingen of de claxon te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om een selectie te maken. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Monster Truck: City Parking is uitgebracht door GameDistribution.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  71019 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • 3D-parkeersimulatie
  Spelen
  3D-parkeersimulatie
  12279 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een realistische parkeersimulatie? Kies uit ruim 20 parkeeruitdagingen en doe je best om deze bolides op soms heel krappe parkeerplaatsen te parkeren.

 • Driftrace 2
  Spelen
  Driftrace 2
  16687 keer gespeeld

  Ben je klaar om achter het stuur van een van deze supersnelle racewagens te springen? Race op acht verschillende banen en stel je rijvaardigheden op de proef in dit intense racespel.

 • Dino Transport
  Spelen
  Dino Transport
  3726 keer gespeeld

  Als je dacht dat normale goederen transporteren moeilijk was, probeer dan maar eens te rijden met deze hongerige dinosaurussen in je lader! Dit 3D autorijspel heeft drie verschillende en intense spelmodussen die je vaardigheden tot het uiterste zullen testen. Breng jij de tyrannosaurus rex en zijn prehistorische maten terug naar de dierentuin voordat de tijd op is?

 • Russian UAZ Offroad Driving 3D
  Spelen
  Russian UAZ Offroad Driving 3D
  30416 keer gespeeld

  Ben je klaar om de Russische wegen aan flarden te scheuren? Spring dan achter het stuur van deze SUV en geef plankgas. Je kunt controlepunten proberen te bereiken, bestellingen afleveren of gewoon een beetje racen in de vrije modus.

 • Motorbike Freestyle
  Spelen
  Motorbike Freestyle
  18621 keer gespeeld

  ad

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  19371 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

Spelletjes voor de snelle en af en toe woeste bestuurders.

Met een snelheid van 160 km per uur doorheen je buurt rijden is iets dat waarschijnlijk niet goed zal eindigen. In plaats van een snelheidsboete te riskeren, of nog erger, kun je je behoefte aan verkeerschaos vervullen met deze categorie van gratis online spelletjes

Wil je graag rondrijden in een ferrari op een van de coolste snelheidscircuits van Europa of je een weg banen doorheen het slijk op een BMX parcours? Deze spelletjes laten het je beide doen, virtueel natuurlijk. Ze zullen zeker weten je behoefte aan snelheid helpen vervullen.

Sommige circuits die je hier zal vinden zijn realistisch en sommige zijn  helemaal wild. Je zult racen op allerlei circuits die de ervaring nabootsen van bochten nemen in een gesimuleerde versie van  evenementen zoals de Indianapolis 500 of de 24 uren van Le Mans. Als je liever modderig wordt, dan zijn er heel wat spelletjes die je in een jeep off-road sturen, een quad of een ander ruw en stoer voertuig. Als je voor een ervaring zoekt die het helemaal te gek maakt, kun je ook de uitdaging aangaan om het tot de eindstreep te halen op circuits met te gekke bochten, sprongen en helemaal waanzinnige gevaren die je waarschijnlijk nooit zal tegenkomen in het echte leven. 

 

Je kunt in een auto racen, een monstertruck of andere voertuigen. Als je liever de weg aflegt met een tweewieler, dan zijn er ook heel wat motorvoertuigen of BMX fietsen. Als je een spel verkiest waarbij je niet hoeft te racen met een aantal andere medogenloze racewagenbestuurders, kun je een leuk parkeerspel uitproberen of eentje met vrachtwagens. Denk je dat je een lading kan transporteren doorheen de snelwegen van Amerika of op één van de meest gevaarlijke wegen van Rusland? Je vindt je antwoord in deze categorie van gratis online spelletjes