Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Voertuig Spelletjes

Over Onze Voertuig Spelletjes

Maak een proefrit met sportwagens, motors en zelfs tanks in onze voertuig spelletjes. Elk voertuig stelt je voor verschillende uitdagingen. Het kan zijn dat je een semi-truck op een krappe parkeerplaats moet proppen of een reeks checkpoints in een racewagen moet bereiken voordat de tijd om is. Knal door bochten, scheur van schansen en voer een aantal echt coole stunts uit. Er valt heel wat werk te verzetten in deze rijspelletjes.

In veel van deze racespelletjes neem je het op tegen andere spelers of een aantal bijzonder vaardige virtuele tegenstanders. Weet jij de eindstreep sneller dan hen te bereiken? Mocht je zin hebben in een echte uitdaging, probeer dan een veld vol gewassen te oogsten met een tractor of manoeuvreer  een vrachtauto over een pad langs de rand van een klif! Je kunt écht je rijvaardigheden laten zien in deze gratis online spelletjes!