Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Car Eats Car: Winter Adventure

Het leven is niet makkelijk als je een bulldozer bent. Er zijn zoooooooo veel vijanden om mee af te rekenen, tal van dingen om te vernietigen en de ene dag is nog ellendiger dan de andere. Kun jij deze bulldozer door alle chaos leiden in Car Eats Car: Winter Adventure?

Er zijn een heleboel edelstenen om te verzamelen op de besneeuwde berghellingen in dit autospelletje. Tijdens zijn epische reis zal hij op ramkoers liggende voertuigen en gevaarlijke valkuilen moeten zien te vermijden, en zelfs een knotsgekke sneeuwpop of twee.

Mad Day 2 en Hill Racing Challenge zijn nog twee spannende racespelletjes waarbij de adrenaline je door de aderen zal gieren.

Spelbediening

Gebruik W of de PIJLTJE OMHOOG om te versnellen.
A of PIJL-LINKS om naar achteren te leunen.
S of PIJL-OMLAAG om te remmen.
D of PIJL-RECHTS om naar voren te leunen.
X, L of SHIFT voor turbo. 
SPATIEBALK om een bom te gebruiken.

Over de spelontwikkelaar

Car Eats Car is gemaakt door gamestudio Smokoko.