Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Mad Day 2: Special

Het had zo'n leuke dag moeten worden. Maar toen doken er ineens aliens op, die vervolgens Fluffy ontvoerden: de superschattige inktvis van deze soldaat! En in Mad Day 2: Special ga jij Fluffy redden!


In dit superspannende actiespel sla jij samen met de soldaat terug. Tijdens de missie rijd je rond in zijn stoere jeep. Gelukkig zitten er een raketwerper en een machinegeweer op. Perfect voor dit knotsgekke racespel! Je kunt ook munten verzamelen terwijl je rake klappen uitdeelt aan enorme buitenaardse konijnen, vervelende ufo's en ander intergalactisch gespuis.

Vind je dit soort actiespellen leuk, probeer dan ook eens Happy Wheels, Mad Day: Car Shooting Game en het oorspronkelijke Mad Day 2

Bediening

Met PIJL-LINKS en PIJL-RECHTS bedien je de jeep en de soldaat. 
Met PIJL-OMHOOG kun je springen. 
Met SPATIE kun je schieten. 

Over de maker

Mad Day 2: Special is ontwikkeld door SMOKOKO LTD. Deze gamestudio is in 2010 opgericht en maakt apps, online spelletjes en mobiele games. 

Speel op je mobiel

Apple App Store en Google Play.