Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Moto X3M 5: zwembadfeest

Duik in Moto X3M Pool Party, een extreme sports-spel met 25 gevaarlijke levels. Neem je oude vertrouwde motor mee op een onderwaterreis en laat zien dat jij het in je hebt om de obstakels te overwinnen en de missies op elk circuit te volbrengen.

Meer over Moto X3M 5: Pool Party

Dit racespel met waterthema is het vijfde deel in de legendarische Moto X3M Bike Race Game-reeks. Ontdek gloednieuwe banen die gevuld zijn met lastige hindernissen en obstakels. Behoud de controle over je motor terwijl je grote sprongen maakt en probeer de eindstreep zo snel te bereiken als je kunt.

Hoe speel je Moto X3M Pool Party?

Speel ieder level zo snel mogelijk uit terwijl je dodelijke obstakels overwint en het onderzeese parcours aflegt.

Gebruik de pijltjestoetsen om de motor te besturen:

⬆ Vooruit rijden

⬅➡ Motor in balans houden / wheelie

⬇ Remmen

Meer spelletjes zoals Moto X3M 5: Pool Party

Als dit Moto X3M-spel de perfecte uitdaging voor jou is, kijk dan ook vooral even naar onze andere gratis motorrace-spellen en Motocross-spellen!

Daarnaast hebben we ook andere spelletjes uit de Moto X3M-reeks, zoals de originele Moto X3M Bike Race Game en Moto X3M: Winter.

Wie heeft Moto X3M Pool Party ontwikkeld?

De Moto X3M-spellen, waaronder ook Moto X3M 5: Pool Party, zijn allemaal ontwikkeld door MadPuffers.

Wanneer is Moto X3M 5: Pool Party uitgebracht?

Deze online racegame is voor het eerst uitgekomen in maart 2019.