Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Vuurjongen & Watermeisje 6: Sprookje

Er gaat weer een magische avontuur van start in Vuurjongen & Watermeisje 6: Sprookje! Sluit je aan bij het onverschrokken duo op hun nieuwste reis in dit online platformspelletje.

Ze staan op het punt opnieuw een mysterieuze tempel vol oude edelstenen binnen te gaan in dit spannende zesde deel van de populaire Vuurjongen en Watermeisje-serie. Dit keer hebben ze echter meer nodig dan hun moed en hun verbazingwekkende krachten om door elke kamer te komen. Naast tal van putten vol water, lava en giftige smurrie, bevat de tempel een reeks betoverde schakelaars die ze niet in hun eentje kunnen bereiken.

Gelukkig is een lokale clan van vriendelijke feeën bereid om hen een handje te helpen en de schakelaars te gebruiken om barrières te verwijderen en platforms te verlagen. Nu jij hen ook helpt, zullen Vuurjongen en Watermeisje zeker veilig thuiskomen. Als je wat extra hulp kunt gebruiken, kun je dit spelletje voor twee spelers ook met een vriend(in) spelen.

Hoe speel je Vuurjongen & Watermeisje 6: Sprookje?

Werk samen met Vuurjongen en Watermeisje op hun meest uitdagende reis tot nu toe! Gebruik de feeën om de schakelaars om te zetten waarmee ze door elk level kunnen bewegen terwijl ze edelstenen verzamelen en verschillende gevaren ontwijken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om Vuurjongen te bewegen.
  • GEBRUIK A, W, S en D om Watermeisje te bewegen.

Soortgelijke spelletjes uit de Vuurjongen en Watermeisje-series

Probeer deze twee spelletjes uit de serie ook eens.

  1. Vuurjongen & Watermeisje: De Woudtempel
  2. Vuurjongen & Watermeisje 5: Elementen

Soortgelijke spelletjes

 Probeer deze andere geweldige avontuurspelletjes ook eens.

  1. Parkour Block 3D
  2. Impostor
  3. World Craft 2
  4. Adam and Eve 7

Wie is de maker?

Vuurjongen & Watermeisje 6: Sprookje is gemaakt door Septimaniac.