Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Air Hockey Multiplayer

Kun jij je tegenstanders verslaan met Air Hockey? Daag spelers van over de hele wereld uit tot een wedstrijdje in de speelhallen in dit multiplayer spelletje.

Pak een van de handgrepen of pods en probeer de puck in het doel van je tegenstander te stoten. Het gaat er hard en snel aan toe in deze online versie van het klassieke arcadespelletje.

Hoe speel je Air Hockey?

Je herkent de airhockeytafel misschien wel uit de speelhal. Het is een grote tafel met twee doelen. De tafel zit vol kleine gaatjes waar lucht doorheen wordt gepompt. Hierdoor schiet de plastic puck met gigantisch veel vaart over de tafel wanneer je hem wegstoot.

Het doel is om je eigen goal te verdedigen door met de handgreep de puck weg te stoten. Sla de puck het doel van je tegenstander in en zorg dat je meer punten scoort.

Je begint door een naam te bedenken en naar de lobby te gaan. Hier kun je zien wie er nog meer online is en chatten met andere spelers. De “public chat” is een openbaar gesprek dat voor iedereen zichtbaar is. Je kunt ook je vrienden uitnodigen en via de privé-chat (personal Messages of PMs) berichten uitwisselen.

Tik op “Quick Game Join” om aan een willekeurige wedstrijd mee te doen, of maak je eigen wedstrijdje aan door op “Start New Game” te klikken.

Game Controls

  • GEBRUIK DE MUIS om je pod te bewegen en de puck weg te slaan

Soortgelijke spelletjes

Probeer nog meer online spelletjes met nostalgische vibes en laat je weer helemaal vervoeren naar de speelhallen van de jaren 80:

  1. Bubble Shooter Classic
  2. Atari Missile Command
  3. Air Hockey Online
  4. Atari Centipede

Wie is de maker van Air Hockey?

Air Hockey is gemaakt door Tweensoft.