Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

De Smurfen Skate Rush

De Smurfen: Skate Rush is een ren spelletje waarin je snel weg moet zien te komen voordat Gargamel en zijn kat Azrael je kunnen grijpen. Spring op je skateboard en ontwijk de hindernissen om aan deze snode smurfenjagers te ontkomen.

Hoe speel je De Smurfen: Skate Rush?

In dit 3D spelletje ben je een kleine blauwe smurf. Zoals altijd zitten Gargamel en Azrael je op de hielen. Snel weg op je skateboard, maar zorg dat je alle hindernissen op de weg vermijdt. Wissel snel van rijbaan, want als je tegen een hindernis botst dan val je en zal Gargamel je grijpen!

Ontwijk de gele smurf-bussen, de boomstronken en de verkeersborden. Je kunt over de boomstammen springen, grinden op de rails, en door de poortjes duiken. Verzamel de smurfbessen om nieuwe skateboards vrij te spelen en spaar speciale cadeautjes voor nieuwe personages uit de tekenfilms en strips. Bijvoorbeeld de Smurfin, de Grote Smurf, Knutselfsmurf, Potige Smurf, en Storm.

Kijk of je niet ergens een magische poort kunt spotten. Als je hier doorheen rijdt kun je andere plekken in het bos bezoeken, en geheime zones vrijspelen. 

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te springen, bukken, en van rijbaan te wisselen. 

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spel leuk vindt, probeer dan ook eens een van onze andere Smurfen games, zoals De Smurfen: Village Cleaning en De Smurfen: Ocean Cleanup? Of speel een van de mooie 3D rennen en ontwijken games uit onze grote verzameling gratis spelletjes, zoals bijvoorbeeld Tomb Runner of Monster Rush.

Wie is de maker van De Smurfen: Skate Rush?

De Smurfen: Skate Rush was created by IMPS.