Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Uitbraak uit de gevangenis

Hoe speel je Money Movers?

Snel! De twee broers proberen uit de gevangenis te ontsnappen! Maar niet voordat ze die grote zakken geld te pakken krijgen…

Beweeg de twee broers in elk level door het platform-doolhof heen en help ze met hun uitbraak uit de gevangenis in het populaire spel Money Movers. Je begint met vrij makkelijke sprongen, en je kunt daarnaast knoppen gebruiken om deuren te openen. Al vrij snel merk je echter dat je je tussen laserstralen en beveiligingscamera’s moet manoeuvreren.

Speel dit spel alleen en bestuur twee personages tegelijk, of speel met een vriend en werk samen om uit de gevangenis te ontsnappen. Veel succes!

Spelbesturing

  • WASD voor het ene personage
  • Pijltjestoetsen voor het andere personage

Meer spelletjes zoals Money Movers

Dit Money Movers spel maakt deel uit van een spelserie. Je kunt de andere spelletjes hier vinden:

Als je nog meer games zoekt die je met twee spelers kunt spelen, kijk dan vooral tussen onze Fireboy & Watergirl spelletjes. We hebben ook nog andere puzzel spelletjes en 2-player spellen.

Money Movers is ook verkrijgbaar via Google Play.

Wie heeft Money Movers gemaakt?

Dit coop puzzelspel is ontwikkeld door Agame.

Wanneer is Money Movers 1 uitgekomen?

Dit spel is voor het eerst uitgebracht in oktober 2017.