Gangsterspellen

 • Goodgame Gangster
  Spelen
  Goodgame Gangster
  158354 keer gespeeld

  Deze maffiabaas heeft een aanbod voor je dat je niet kunt weigeren...

 • Bob the Robber 2
  Spelen
  Bob the Robber 2
  68051 keer gespeeld

  De stad is weer eens in gevaar en alleen deze piepkleine bandiet kan daar wat aan doen.

 • Uitbraak uit de gevangenis
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis
  64886 keer gespeeld

  Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?

 • Uitbraak uit de gevangenis 2
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis 2
  59705 keer gespeeld

  Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  59519 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  56892 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

 • Money Movers 3
  Spelen
  Money Movers 3
  48236 keer gespeeld

  De twee dieven zijn weer terug en deze keer proberen ze uit een zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen. Kun jij ze samen met je hond te pakken krijgen? Vergeet ook niet om de geldzakken te verzamelen.

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  27985 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spelen
  Bob The Robber 4: Season 1 France
  27865 keer gespeeld

  Bob de dief doet weer aan zijn oude trucjes, maar deze keer gaat hij de weg op! Doe mee met hem een reeks kraken in Parijs. Hoeveel slaagt hij erin om te stelen in dit avonturenspel?

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  23463 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

 • Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  Spelen
  Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  20882 keer gespeeld

  De wereldberoemde dief staat op het punt om aan zijn grootste avontuur ooit te beginnen. Ga samen met Bob op zoek naar schatten in deze eeuwenoude tempel, maar pas wel op voor de gevaarlijke mummies!

 • Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  Spelen
  Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  18604 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw land, een nieuwe beruchte overval. Bob, de wereldberoemde dief, gaat naar Japan voor zijn volgende grote klus. Kun jij hem helpen wetenschappers, beveiligingsmedewerkers, politie en zelfs mummies te ontwijken terwijl hij talloze waardevolle artefacten probeert te stelen?

 • Hobo 3: gezocht
  Spelen
  Hobo 3: gezocht
  16525 keer gespeeld

  Onze arme zwerver zit weer in de problemen! Kun jij zorgen dat de politie hem niet te pakken krijgt?

 • Hobo 7: in de hemel
  Spelen
  Hobo 7: in de hemel
  13720 keer gespeeld

  Zelfs nadat hij Satan heeft verslagen, krijgt deze arme zwerver nog geen rust. Kun jij al die vervelende engelen verslaan?

 • Topgangster
  Spelen
  Topgangster
  13465 keer gespeeld

  Deze beginnende crimineel is nieuw in de stad. Misschien kun jij hem een handje helpen?

 • Grand Action Crime: New York
  Spelen
  Grand Action Crime: New York
  13081 keer gespeeld

  De Big Apple ligt aan jouw voeten! Vecht je een weg naar de top in dit waanzinnige actiespel. Jat auto's, wees agenten te slim af, elimineer concurrende gangsters en verdien onderweg bakken bitcoins. Spoedig zul je de straten van New York met een ijzeren vuist regeren!

 • Hobo 4: totale oorlog
  Spelen
  Hobo 4: totale oorlog
  11567 keer gespeeld

  Het is oorlog in dit coole, brute vechtspelletje. Neem het op tegen verschillende vijanden en vecht je een weg door de stad.

 • Bob de dief
  Spelen
  Bob de dief
  11278 keer gespeeld

  Kun jij de spullen stelen zonder betrapt te worden?

 • Ace Gangster Taxi
  Spelen
  Ace Gangster Taxi
  10318 keer gespeeld
 • Mafia Battle
  Spelen
  Mafia Battle
  10026 keer gespeeld

  Ontwijk de smerissen en word stinkend rijk op weg naar de top van dit maffianetwerk!

 • Rode racer 2
  Spelen
  Rode racer 2
  9782 keer gespeeld

  Rijd als een gek om een heleboel missies uit te voeren in dit race- en botsspel. Bots tegen auto's voor geld en rijd je auto op de meest spectaculaire manieren in de prak. Dit is niet voor watjes, dus doe je veiligheidsgordel om voor een wilde rit met Rode racer!

 • Money Mover Maker
  Spelen
  Money Mover Maker
  9218 keer gespeeld

  Deze sluwe schurken willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze helpen met het verzamelen van de geldzakken en het vinden van de uitgang in dit uitdagende online spel?

 • Hobo 6: hel
  Spelen
  Hobo 6: hel
  6939 keer gespeeld

  Deze zwerver heeft het helemaal gehad met Satan. Aan jou de taak om hem uit te schakelen!

 • Adventure City
  Spelen
  Adventure City
  6224 keer gespeeld

  Het ontbreekt zeker niet aan plezier en spanning in deze stad. Maar pas op, het is er niet veilig dus blijf op je hoede. Wat nu? Nou, wat dacht je van een paar vette wapens trekken!

 • K.U.L.I.
  Spelen
  K.U.L.I.
  5776 keer gespeeld

  Dive into a dangerous post-apocalyptic world in this thrilling action shooter zombie game. Your goal is to survive, save others and rebuild civilisation. Shoot as many of the undead as possible and collect resources to complete daily missions. Upgrade your skills and weapons and battle your way through many levels. Can you find a cure and stop the infection or will you join the walking dead?

 • Fruit beschermen: gangsters
  Spelen
  Fruit beschermen: gangsters
  5582 keer gespeeld

  Deze sinaasappel was lekker aan het joyriden toen hij ineens in een mysterieus portaal werd gezogen. Nu is hij in een stad vol gevaarlijke gangsters beland. Kun jij hem beschermen tegen de kogels? Hij kan je hulp goed gebruiken in dit leuke actiespelletje.

 • Armed Forces vs. Gangs
  Spelen
  Armed Forces vs. Gangs
  5569 keer gespeeld

  Er is een meedogenloze strijd aan de gang in deze stad. Verdedig jij de regerende bendes op straat of help je het leger dat op hen is afgestuurd om de chaos te stoppen? Kies je zijde en zet je schrap voor de strijd van je leven in dit multiplayer first-person actiespel.

 • Politieachtervolging 2
  Spelen
  Politieachtervolging 2
  5295 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw stel boeven! Kun jij de schurken te pakken krijgen in dit intense 3D-racespel? Spring in je politieauto en ga ze achterna voordat ze ontsnappen!

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  3988 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Miami misdaadsimulator 3D
  Spelen
  Miami misdaadsimulator 3D
  3677 keer gespeeld

  Een leger meedogenloze gangsters heeft het op Miami gemunt! Nu moet een dappere politieagent in zijn eentje hun duivelse plannen stoppen in deze knallende 3D schietgame. Maak ze een voor een af met een pistool, een onwijs vette tank en alles daartussenin!

 • Crime City 3D 2
  Spelen
  Crime City 3D 2
  3215 keer gespeeld

  Keer terug naar deze door misdadigers geteisterde metropool en pak de wapens weer op. Check je munitie en maak je klaar voor de strijd in dit meedogenloze 3D-actiespel.

 • Actiebroers
  Spelen
  Actiebroers
  3017 keer gespeeld

  Deze broers zijn eigenlijk supersoldaten en ze hebben jouw hulp nodig met zes verschillende missies. Sluit je bij hen aan, verwoest de levensgevaarlijke raket en nog veel meer in dit intense actiespel.

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  2882 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.

 • Sift Heads: Remasterized
  Spelen
  Sift Heads: Remasterized
  2347 keer gespeeld

  Zo veel doelwitten, zo weinig tijd! Vinnie is ingehuurd door een woeste crimineel om zijn zoon te beschermen tegen talloze vijanden. Kun jij de jongen veilig houden en alle tegenstanders uitschakelen in dit meedogenloze actiespel?

 • Gangsterbende
  Spelen
  Gangsterbende
  2266 keer gespeeld

  Pas je gangster aan voordat je de strijd van je leven aangaat in deze multiplayer schietgame. Sluit je aan bij het rode team of vecht aan de zijde van het blauwe team. Je kan je vijanden bestoken met explosieven, machinegeweren en nog veel meer.

 • Rode racer 4
  Spelen
  Rode racer 4
  2191 keer gespeeld

  De rode auto en de rode racer zijn terug, sneller en intenser dan ooit! Spring achter het stuur van deze supersnelle wagen, geef plankgas en voltooi de missies!