Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Gangs Idle City

Roof bakken geld bij elkaar in Gangs Idle City. Struin door de straten met een vechtlustige punker die zoveel mogelijk centen buit wil maken in dit grappige gangster spelletje.

Deze jonge lefgozer pronkt graag met zijn nieuwe hanenkam terwijl hij zoveel mogelijk duiten probeert te slaan in dit idle spelletje. En dat doet hij vrij letterlijk. Hij woont in een hartstikke leuke bungalow in een mooie wijk. Hij heeft zelfs bloemetjes in de tuin gezet. Helaas zijn de hypotheek en zijn vaste lasten meedogenloos hoog. Daarom moet hij zelf even meedogenloos worden als hij zijn huisje wil behouden!

In plaats van een bijbaantje te nemen of wat bij te klussen in de plaatselijke bakkerij, besluit hij willekeurig gangsters aan te vallen en hun geld te stelen! Gelukkig zwerven er nogal wat ongure figuren rond in zijn buurtje, dus kan hij altijd wel zijn slag slaan. Kun jij hem helpen zijn stijgende kosten te dekken?

Hoe speel je Gangs Idle City?

Ga in dit actiespelletje op stap met een ambitieuze boef die snel geld probeert te verdienen. Hij moet een grote groep gangsters beroven om in elk level een bepaald bedrag te verdienen. Hij valt ze automatisch aan wanneer hij er eentje tegen het lijf loopt.

Spelbesturing

  • GEBRUIK W, A, S, D of de PIJLTJESTOETSEN om te rennen.

Soortgelijke spelletjes

Ben je dol op komische online spelletjes? Dan hebben we hier nog een aantal leuke games voor je:

  1. Bob the Robber 5: Temple Adventure
  2. Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 2
  3. Happy Wheels
  4. Mafia Wars

Wie is de maker van Gangs Idle City?

Gangs Idle City is gemaakt door Trendy Games.