Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bob de dief

Werk samen met een onverschrokken dief in Bob the Robber. Hij kan je hulp goed gebruiken terwijl hij aan zijn eerste paar overvallen begint in dit Bob the Robber-spelletje.

Bob droomt al van kinds af aan een dief te worden die net zo beroemd is als Robin Hood. Net als de legendarische held wil Bob van de rijken stelen en aan de armen geven. Ga met hem mee terwijl hij zijn jarenlange training in de praktijk brengt in dit actiespelletje. Dit is de eerste aflevering van zijn populaire online serie van stealth-spelletjes. Hij is vastbesloten een corrupte burgemeester te kwellen en tonnen van zijn onrechtmatig verkregen winsten te stelen!

Hoe speel je Bob the Robber?

Help Bob een handje terwijl hij een reeks gewaagde capriolen uithaalt. Hij sluipt een juwelier, een casino en meer binnen in dit leuke en snelle platformspelletje. Pas op voor de camera's, bewegingsdetectoren en andere beveiligingsapparatuur. Als Bob het alarm te vaak laat afgaan, wordt hij naar de gevangenis gestuurd!

Spelbediening

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN OF W, A, S, D om te bewegen.
  • DRUK OP DE PIJL-OMHOOG OF W om trappen op of af te gaan, sloten te openen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Als je zin hebt in nog een paar fantastische online spelletjes, probeer deze dan eens! 

  1. Bob the Robber 2
  2. Bob the Robber 3
  3. Fire vs. Water Fights
  4. Pixel Bubbleman.io

Wie is de maker?

Bob the Robber is gemaakt door Agame.