• Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  57959 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

 • Moord
  Spelen
  Moord
  39143 keer gespeeld

  Iemand zou die gemene oude koning echt eens om zeep moeten helpen. Denk je dat jij die klus kunt klaren?

 • Politie vs. dief: achtervolging
  Spelen
  Politie vs. dief: achtervolging
  41517 keer gespeeld

  Deze dieven zijn op de vlucht en ze hebben ook nog een paar coole bolides gestolen. Jij moet ze vangen voordat ze ontsnappen. De klok tikt door dus wees er snel bij. Spring in je politiewagen en sla ze in de boeien in dit spannende racespel.

 • Agame Grand Drift Auto
  Spelen
  Agame Grand Drift Auto
  2203 keer gespeeld

  In deze 3D racegame kan deze sensatiezoeker een volledige stad onveilig maken. Kruip met hem achter het stuur van een waanzinnige muscle-car, glij door de bochten en bereik topsnelheden.

 • Bob the Robber 2
  Spelen
  Bob the Robber 2
  71542 keer gespeeld

  De stad is weer eens in gevaar en alleen deze piepkleine bandiet kan daar wat aan doen.

 • Bob The Robber 4: Season 1 France
  Spelen
  Bob The Robber 4: Season 1 France
  28457 keer gespeeld

  Bob de dief doet weer aan zijn oude trucjes, maar deze keer gaat hij de weg op! Doe mee met hem een reeks kraken in Parijs. Hoeveel slaagt hij erin om te stelen in dit avonturenspel?

 • Miami misdaadsimulator 3D
  Spelen
  Miami misdaadsimulator 3D
  6452 keer gespeeld

  Een leger meedogenloze gangsters heeft het op Miami gemunt! Nu moet een dappere politieagent in zijn eentje hun duivelse plannen stoppen in deze knallende 3D schietgame. Maak ze een voor een af met een pistool, een onwijs vette tank en alles daartussenin!

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  28415 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  Spelen
  Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  19463 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw land, een nieuwe beruchte overval. Bob, de wereldberoemde dief, gaat naar Japan voor zijn volgende grote klus. Kun jij hem helpen wetenschappers, beveiligingsmedewerkers, politie en zelfs mummies te ontwijken terwijl hij talloze waardevolle artefacten probeert te stelen?

 • Bob The Robber 3
  Spelen
  Bob The Robber 3
  24330 keer gespeeld

  Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.

 • Money Mover Maker
  Spelen
  Money Mover Maker
  11233 keer gespeeld

  Deze sluwe schurken willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze helpen met het verzamelen van de geldzakken en het vinden van de uitgang in dit uitdagende online spel?

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  61081 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Uitbraak uit de gevangenis
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis
  67666 keer gespeeld

  Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  81146 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Grand Action Crime: New York
  Spelen
  Grand Action Crime: New York
  14372 keer gespeeld

  De Big Apple ligt aan jouw voeten! Vecht je een weg naar de top in dit waanzinnige actiespel. Jat auto's, wees agenten te slim af, elimineer concurrende gangsters en verdien onderweg bakken bitcoins. Spoedig zul je de straten van New York met een ijzeren vuist regeren!

 • Politieachtervolging 2
  Spelen
  Politieachtervolging 2
  6166 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw stel boeven! Kun jij de schurken te pakken krijgen in dit intense 3D-racespel? Spring in je politieauto en ga ze achterna voordat ze ontsnappen!

 • Uitbraak uit de gevangenis 2
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis 2
  61286 keer gespeeld

  Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!

 • Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  Spelen
  Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  21971 keer gespeeld

  De wereldberoemde dief staat op het punt om aan zijn grootste avontuur ooit te beginnen. Ga samen met Bob op zoek naar schatten in deze eeuwenoude tempel, maar pas wel op voor de gevaarlijke mummies!

 • Ace Gangster Taxi
  Spelen
  Ace Gangster Taxi
  10384 keer gespeeld
 • Hack!
  Spelen
  Hack!
  17964 keer gespeeld

  Word jij een elite hacker in dit retro simulatiespel? Dring computers van anderen binnen tijdens je koffiepauze en verdien waardevolle bits. Ze weten niet wat ze overkomt!

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  6114 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Maffiastad - schiet met scherp
  Spelen
  Maffiastad - schiet met scherp
  791 keer gespeeld

  De maffia controleert deze stad ... maar niet lang meer! Kan jij de straten heroveren in deze 3D actiegame? Gebruik tientallen waanzinnige wapens om deze meedogenloze gangsters af te maken terwijl je 30 verschillende missies voltooit.

 • Topgangster
  Spelen
  Topgangster
  13526 keer gespeeld

  Deze beginnende crimineel is nieuw in de stad. Misschien kun jij hem een handje helpen?

 • Idle Hacker
  Spelen
  Idle Hacker
  3313 keer gespeeld

  Het avontuur om een van de beste elitehackers ter wereld te worden begint hier en nu. Kan jij heersen over het internet in deze online simulatiegame? Je zal je skills moeten verbeteren en bakken virtueel geld moeten verdienen terwijl je je een weg hackt door de beveiligingssystemen van een paar machtige corporaties.

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  2266 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Driving Force 3
  Spelen
  Driving Force 3
  9203 keer gespeeld

  De New Age Drakenbende heeft een helikopter weten te bemachtigen en nu terroriseren ze de hele stad! Schakel ze uit voordat je aan een nieuwe ronde vol spannende missies begint in dit racespel boordevol actie.

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  84210 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Mafia Battle
  Spelen
  Mafia Battle
  10054 keer gespeeld

  Ontwijk de smerissen en word stinkend rijk op weg naar de top van dit maffianetwerk!

 • Sluipmoordenaar
  Spelen
  Sluipmoordenaar
  12667 keer gespeeld

  Het is maar een mager mannetje, maar toch is het een van de gevaarlijkste sluipschutters ter wereld...

 • Grand Gang: Crime Island
  Spelen
  Grand Gang: Crime Island
  2399 keer gespeeld

  Dit hele eiland is overspoeld door gangsters. Denk je dat jij ze allemaal kunt verslaan? Pak een wapen en vecht je een weg naar de top in dit meedogenloze actiespel.

 • Bandieten multiplayer PVP
  Spelen
  Bandieten multiplayer PVP
  1096 keer gespeeld

  Doe mee met de oneindige gevechten van deze multiplayer actiegame. De wereld is ten onder gegaan en iedereen die nog in leven is vecht om levend te blijven. Word een bandiet en doe mee met de battle royale, of probeer een van de andere spannende speelwijzen uit.

 • Agent of Descent
  Spelen
  Agent of Descent
  1499 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende is vastbesloten om dit gebouw over te nemen. Het is aan jou, dappere agent, om het koste wat kost te verdedigen in deze turn-based actiegame. Tijdens je avontuur kan je geld verdienen om extra munitie en andere items te kopen. Grijp zoveel wapens als je kan en zet je schrap om de trekker over te halen!

 • Sift Heads World: The Ultimatum
  Spelen
  Sift Heads World: The Ultimatum
  203 keer gespeeld

  De maffia en de yakuza willen gaan samenwerken, maar dat laat Vinnie niet gebeuren. Verzamel je wapens en verijdel hun gevaarlijke plannen in dit uitdagende actiespel.

 • Gangsterbende
  Spelen
  Gangsterbende
  2480 keer gespeeld

  Pas je gangster aan voordat je de strijd van je leven aangaat in deze multiplayer schietgame. Sluit je aan bij het rode team of vecht aan de zijde van het blauwe team. Je kan je vijanden bestoken met explosieven, machinegeweren en nog veel meer.

 • Sift Heads World 4
  Spelen
  Sift Heads World 4
  254 keer gespeeld

  Alleen de beste huurmoordenaars kunnen deze levensgevaarlijke missies tot een goed einde brengen...

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  2998 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.