Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Adam and Eve 7

Het is weer een prachtige dag in dit prehistorische koninkrijk. Welke avonturen liggen er op jou te wachten in Adam and Eve 7

Adams ochtend begint met een ontmoeting met een dinosaurus die blijkbaar een oogje op hem heeft. Kun jij voorkomen dat hij letterlijk wordt verpletterd door deze loodzware bewonderaar in dit Adam and Eve-spelletje?

Hij zal zich niet alleen uit deze netelige positie moeten zien te bevrijden, maar ook uit vele andere als hij ook nog eens zijn vriendin Eva moet zien te beschermen. Kun jij ervoor zorgen dat ze beiden uit de problemen blijven wanneer ze te maken krijgen met dodelijke meren, apen, en meer? 

Fireboy and Watergirl 5: Elements en Short Ride zijn nog twee avontuurspelletjes die je uit kunt proberen! 

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om behulpzame items te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze tijdens Adam en Eva's reis te gebruiken.