Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Adam and Eve Spelletjes

Over Onze Adam and Eve Spelletjes

Deze dappere holbewoner zou het heel fijn vinden als jij hem een handje kon helpen in onze geweldige Adam and Eve spelletjes. Werk met hem samen terwijl hij fantastische avonturen beleeft als hij van zijn prehistorische buurt tot afgelegen planeten aan de buitenrand van de kosmos reist. Je weet maar nooit waar hij terecht komt in deze snoezige en uitdagende avontuurspelletjes!

Adam moet het tegen alles en iedereen opnemen, van mopperige vampiers tot duivelse dinosaurussen. En daar kom jij van pas. Help hem om hen en andere vijanden en obstakels te omzeilen in deze leuke puzzelspelletjes. Hij moet weer op zoek naar Eva, zijn vriendin die hij contant kwijt lijkt te zijn. Hij kan je hulp dus goed gebruiken! Lukt het jou om hem en Eva weer veilig thuis te brengen in deze populaire richt- en klikspelletjes?