Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Adam and Eve Go: Xmas

Een zekere dappere holbewoner is uitermate goed geluimd in Adam and Eve Go: Xmas. Hij heeft zijn kerstmanmuts op en hij is klaar voor zijn volgende avontuur!

Ga met hem mee terwijl hij een heleboel cadeautjes verzamelt voor zijn vriendin Eva. Winkelcentra en online winkels bestaan nog niet, dus zal hij op de ouderwetste manier op zoek moeten gaan. De écht ouderwetse manier!

Adam zal ook slimme manieren moeten vinden om het einde van elk level te halen in dit kerstspelletje. Help hem om de sleutels te vinden die hij nodig heeft om poorten te openen, samen met andere items waarmee hij langs lastige buren, irritante slangen en wat pesterige reptielen kan sluipen in dit Adam and Eve-spelletje. Perfect voor de feestdagen! Als jij een handje helpt, zullen ze de beste Kerstmis ooit beleven!

Hoe speel je Adam and Eve Go: Xmas?

Adam and Eve Go: Xmas is een prehistorisch platformspelletje. Werk samen met Adam terwijl hij cadeaus voor zijn vriendin Eva verzamelt in elk leuke en uitdagende level.

Spelbediening

  • PIJL-LINKS om naar links te gaan.
  • PIJL-RECHTS om naar rechts te gaan.
  • PIJL-OMHOOG om omhoog te klimmen.
  • PIJL-OMLAAG om omlaag te klimmen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag avontuurspelletjes? Hier zijn nog een paar spelletjes die we persoonlijk voor jou hebben uitgekozen.

  1. Adam and Eve: GO
  2. Adam and Eve: Snow
  3. Snail Bob 6: Winter Story
  4. Fireboy & Watergirl 4: Kristaltempel

Wie is de ontwikkelaar van Adam and Eve Go: Xmas?

Adam and Eve Go: Xmas is gemaakt door Functu.